Doceůa by me zajimalo, jak dlouho vam vydrzi kufry (kolik km). Ja je mam asi 5000 Km a zacinam mit pocit, ze jsou celkem sjety.
Doceůa by me zajimalo, jak dlouho vam vydrzi kufry (kolik km). Ja je mam asi 5000 Km a zacinam mit pocit, ze jsou celkem sjety.
8 let, cca 20000 km. Celkem sjetý jsou, ale plně funkční, stejně tak pedály Shimano 5??. Už před lety jsem čekal, že se brzy rozpadnou. Teď mám pocit že mě to přežije.
Na silničních pedálech Look Carbon jsem objel nějakejch 120 000 km, pak už měly docela vůli i při novejch kufrech. Kufry na silnici – systém Look mi vydržely vždy asi 2 roky – do cca 50 000 km, ale to byly spíš sešláplý jak v tom člověk občas kousek popojde. Jinak na bajku kufry Shimano nějakejch 15 000 km a pedály trochu víc. Jestli si je sjel po 5 000 km tak buď si měl totální šrot a nebo nejsou sjetý a jen to chce dotáhnout perka v pedálech :-).
50000km za 2 roky? Závodils/závodíš?
tak trochu, ale už asi 3 roky ne, proto mě kolo konečně začalo bavit :-).
Kufry od pedalu Shimano 515 jsem menil po 15000km, pedaly me asi prezijou.
Bych rekl, ze na biku docela normalni. Moje sh515 pedaly maji asi 17kkm a kufry uz sem 2× menil.
To hodne zalezi jak moc a taky po cem s nima chodis. Ja mam kufry tak na 2–3roky (10–30000km:)
Na kufrech Ritchey mám cca 16 tis km a vypadají, že ty pedály přežijou…
Kurfy mi odchazeji po cca 15 kkm, coz zhruba odpovida zivotnosti tretry. Cim vic v tretre chodis, tim driv kufr odejde (u me se tyka zvlaste letnich SPD sandalu). Po 5 kkm je kufr drobne ojety, ale dotazenim upinaciho mechanismu pedalu se to kompenzuje. Pedaly vydrzi ruzne: Shimana 535 mam 35 kkm a az na jemny vakl funguji OK , Shimana 536 po 18 kkm jsou v pohode. Author absolutne odesel po 8 kkm, od 4 kkm uz mel vakl, piskal a upinaci zarizeni bylo treba ho neustale dotahovat.
Tak to máte kliku. Já je odepsal asi po čtyřech tisících. No byli první a tak pár pádů. Červený looky nejsou holt na chození.