Podelte se o zkusenosti…DIky
Podelte se o zkusenosti…DIky
Ja bych se spis zeptal, jestli uz ho lidi maj :)
ja vim o jednom clovekovi co ho uz par dni ma. teda nevim jestli uz nebo spis zatim jeste ho ma:D
No asi takhle – ja uz ho mam, jenze jsem ho jeste nemohl otestovat…To si takhle jednou dopoledne sedim u kompu, najednou telefon, vola mi chlapik ze stoji prede dverma naseho baraku (rodicu = 110 km daleko) a ze pro me ma bika a chce za nej 22 litru ;-) Nastesti jsem to vsechno zaridil, takze ho mam, jenze jsem se k nemu dostal az dneska… Uz je smontovanej, jeste jsem ale neujel ani kilometr ;-)
PS: co je zajimavy, ze pred tydnem mi pan z Kellys tvrdil, ze ho dostanu az v dubnu (platil jsem 100% az nekdy v rijnu/listopadu)
Za ty peníze super kolo, zatím si zvykám na dual control
Zajimala by me jedna vec: ta vidlice, je to opravdu Manitou Skareb Super 2005 bez remote lockoutu – nikde ho totiz na webu v cenikach nevidim, jako by se vubec nedelal – dela se jen s remote lockoutem…mozna vloni. Nejspis je to nejaka verze pro vyrobce kol, ne na trh.
Btw: co vsechno jste na tom kole po sestaveni delali? Foukali jste nejak Skareba? Predtim jsem mel nejaky bezudrzbovy elastomerovy RSTecko, takze se toho Skareba bojim dotknout ;-)
Koupil jsem si pumpicku, tak se na nej asi podivam :)
Ten Skareb je skutečně bez RL (což mě zase tak moc nemrzí), je to ale skutečně verze 05 – asi OEM pro prodejce, jinak vidlici jsem pouze dopumpoval podle své váhy
Taky me to zas tak nemrzi, nakonec ta redukce ceny dolu me docela prijemne prekvapila…
Jo s tou cenou mě taky potěšili . to oželení RL stálo za to, jinak v jakém stavu kolo přišlo nevím já si ho nechal poslat přes prodejnu a tam mi ho složili
jo jo taky se na nej moc tesim mel bych ho mit ve stredu postavenej v prodejne. takze idealni cas. venku se zacalo delat krasne a ja akorat dostanu kolo. proste luxus :D
Skareb bez remote LO = úplně bez zavírání na pravé noze vidle nebo na řidítkách?Tak kolik byla ta sleva? Původně chtěli bez koruny 30t, ne?
bez remote lockout = lockout na noze
sleva 3 tisice
nicméně XT za 27 to už je skoro zadarmo. já dal za jiné v akci o 10 víc, to už mě docela …
mobstra mám od 17.3. Byl jsem na něm 3× a to jednou na závodech. Bylo hrozný bahno,ale shimano fungovalo skvěle. Vidle je super,ale musíš si podle sebe nastavit tvrdost a podle toho nafouknout. Max. je 190kps. Kolo je drobet živější,ale je to jen o zvyk. Na bahně je těžší udržet stopu,ale to bude i tím jak je lehké.
Dobry, taky se tesim do terenu…
Trosku jsem se nudil a tohle jsem sepsal ;-)
Sorry, spravne:
Džez nade vše!