Už jste někdo zkoušel Manitou Black Comp?
A kde se ta vidle vůbec vzala?
Už jste někdo zkoušel Manitou Black Comp?
A kde se ta vidle vůbec vzala?
Nikdo mu to znova nereknete? Tak ja taky ne :) Treba az bude zakladat dalsi thread, tak si to konecne precte :)
Se tu rozpoutala nějaká blackománie, abyste z toho nezčernali kucí:-) Ale pravda je, že ji tu ještě nikdo nezhodnotil. To že je na tom nálepka Black, neznamená že to musí mít něco společnýho s dvakrát tak drahýma bráškama:-D
No já mám Manitou Black Comp Lock Out, a jsem nadmíru spokojen. Nastavení zdvihu 90–120mm, při jízdě do kopce Lock-Out. Dá se nastavit ají útlum, ale musí se rozdělat pravá noha. Při koupi je dobré vyzkoušet tvrdost pružiny, protože ta se dává dle hmotnosti jezdce…
Ale někdo už tu psal, že jí zakoupil a dává jí na kolo.
Tady o tej vidli píšou víc. http://www.bike-discount.de/
Jak jsem tak nějak vyčetl, tak má vzduchový pružení
To jsem byl já :) ale teprve teď jsem se dostal ke kompu (kurňa to je hezká přesmyčka – komp – comp :) Po zhruba 100km mohu říci, že se jedná o celkem měkčí vidlu, která je tak ideální na moji muší váhu, dobře žehlí jakékoli nerovnosti.Shrnuto – jsem s ní spokojen. Nemohu ale přidat nějaké srovnání, protože jsem dříve měl jakéhosi Suntoura. Takže opravdu neodpovím ani na dotaz, jaká je v porovnání s dražšími černými brášky.
A je to pružina/olej a nebo pružina/vzduh/olej???
nafouknout to fakt nemá kde, takze pruzina/olej :)
Jaka je ta tvoje musi vaha ?
asi 65 kilo
Ten lockout se obcas jeste hodi, ale nastaveni 90–120 mi prijde uplne ujety, vzivote jsem to nepotreboval. A cim vic tehle cajku na vidli je, tim vetsi riziko poruchy. S tema pruzinama je to taky magie, s mekkou to je jak jizda na sesivacce a tvrda zase blbe zehli. Za ty prachy si myslim, ze se da koupit i lepsi.