Netuctova rozhodne je. Skoda ze je tak hnusna :)
Co to placas? Se podivej na svoje boty! :)
Vzdyd to vypada jako by to nekam naboural :)
Tak vypadaji vsechny silnicky :)
prala jsem si kusi.........
diky tato
se podivej na moji bejvalou „silnicku“ a ted co je vetsi fekál ?
vec nazoru. tohle je asi jedina silnicka, ktera se mi celkem libi. klasicky silnicky sou humr.
fuj to je vooosklivy :)
ved to nie je silnicka (cestak) ale cyklokrosovy bicykel.
To ma stejne Peška, protoze kotouce sou i CX zakazany :(
na Slovensku nie su zakazane. My sme taki liberali, ze na CX mozes prist s lubovolnym bikom. Platilo to uz v sezone 2004/2005 ako novinka.
asi kecam. V narodnej sutazi su sice povolene na cyklokrose aj horske biky ale kotuce su asi zakazane. Pravidla su napisane nejak konfuzne.
jo a taky ma kotouce prave
a co jako?
Je to škaredý, co ten šaltr s dlouhým vodítkem a ta váha.
Tohle je sice cosi netuctovy, ale rozhodne to neni silnicka,viz sram,kotouce,geometrie…
Geometrii nemuzu soudit, ale proc by to nemela byt silnicka, kdyz to ma kotouce? A SRAM, treba ma lepsi parametry, tak proc ho nepouzit.
Protoze kdyz to ma kotouce, tak to nemuze bejt silnicka:) S SRAMem sem se ukoukl, ja myslel, ze je tim vic osazenej, nejen kazeta a retez.Ale stejne to tam nepatri.
a jezdi se s tim kde? na bikrosce?
do bikrosu nevidim
:-)
pokud je kolo urceny k jizde po zpevnenym povrchu, je to silnicka – bez ohledu na brzdy a znacky na tom naveseny
A to by me zajimalo, proc by silnicka nemohla mit kotouce, kdyz s ni nechce zavodit pod hlavickou UCI? A tenhle evidentne zavodit nechce, protoze kdyby chtel, tak by ty kotouce musel sundat i na cyklokros :/ Tagze bych to videl na dobre postaveny nezavodni silnicni kolo :)
Takze to je silnicka s terenima slehacema, kotoucema a nazvem ramu Winwood Carbon cross. Tohle proste neni silnicka.Tecka
Se kterym obcas vyjede na chodnik… :) Tak je to fajnovej treking, no :) Ale ma to berany, tagze silnicka :)
Cyklokrosový kola maj taky berany, takze je to cross.
A kdyz napisu, ze CX kolo je pro me silnicka, tak mi to asi neprojde, co? ;)
U mě Ti to prošlo!:-)
a neni?
Jak to tady tak čtu,tak datlovi asi jinej datel kloval do hlavičky,ne?Páč to má kotouče,nemůže to vejt silnička?Takže, ddyž budu mít 20"kolo s vysloveně dirtovou geometrií a na něm přední brzdu,nemůže to bejt dirt?Nebo celopérko 200mm/200mm se sjezdovou geometrií a véčkama,nemůže to bejt sjezďák???(Uznávám,že na dh už v-brake moc neprosazujou…)Jinak stejnej názor jak pádlista CX je silnice,jen to víc drncá…
Vypadá to jako pakůň zakletej do kola. A to lanko pod horni rámovou trubkou je jak tětiva k luku. Estetickej dojem hroznej, kolo je to možná dobrý.
Jestli to pri brzdeni neprohyba ram? :)
nelíbí ani trochu, fuj, hnus, kotouče se mi na silnici nelíbí + je to na silniční brždění předimenzovaný jsem konzerva, radši klasickej rám, příp. sloping, komplet Shi nebo Campa + Ksyria, mňam
su silnicar a nelibi, proste neni poladeny…
pěkně divné.Asi jako pesočka nebo kočkopes
Me se to nejdriv vubec nelibilo, dnes to zacina mit mensi sympatie, takovej titanovej Marazek, urcite bych to vodzkousel.B
campagnollo přestalo před lety vyrábět jeden model recordových brzd, protože byly moc účiny – i při normálním brždění blokovaly kola. tak na co kotouče?
imho to kolo je hnusny
Treba prave kvuli davkovani? ;)