Co říkáte inzerátům typu: prodám bike … 2002 p.c. 120 000 nyní 65 000, najeto 500 km, první majitel i s doklady To bych chtěl vidět toho … co si koupí bike za 120 litrů a najede na něm za tři roky jen 500 km.........
Co říkáte inzerátům typu: prodám bike … 2002 p.c. 120 000 nyní 65 000, najeto 500 km, první majitel i s doklady To bych chtěl vidět toho … co si koupí bike za 120 litrů a najede na něm za tři roky jen 500 km.........
Ale jsou takovy lidi…A prave spise Ti co si kupuji draha kola, tak vetsinou moc nejezdi,ale maji je jen na paradu…
Přesně tak. Znám maníka co kupuje každý rok nové super kolo a staré prodává za polovic. Najeto nemá ani těch 500 km. To se to pak od takových lidí nakupuje!:-)
Nemůžeš mi dát na něj kontakt. Předpokládám, že letos ještě nové nekoupil, přece nebude jezdit v zimě :-)))
To je spravnej pristup, takovy lidi system potrebuje.
kdyz sem v lete videl podel berounky korzovat parek duchodcu na sjezdakach KHS, co kousek to bratru 140kkc, se pomalu prestavam divit… ja taky jednou rocne menim mobil a „starej“ nechavam za pakatel.. proc by to nekdo nemoh delat s kolama..
Rekneme, ze Sirenna za chvili bude ve stejne situaci a to kolo bude mit najeto podstatne min. Kazdej hold nejezdi na kvantitu a ten kdo jezdi vetsinou nema jen jedno kolo.
To mě by spíš zajímalo, kdo je o.husek@centrum.cz, r.jungwirth@seznam.cz a podobný týpci, co prodávají třeba 5 kol za hodně podezřelý sumy.
A co ti brani v tom udelat ze sebe pripadneho kupce a seznamit se? :)
40 kg navrch a leta v posilovne :))
Tak nejak…
Se teď koukám v místním bazaru objevilo spousta fullů kolem 40–50k… Cožpak pročpak? Blíží se Vánoce a je potřeba keš?
Ano, třeba já chci 29" proto prodávám svého „fulla“.
Co je na tom špatného?
Treba za tech 6 let zmenil nazor :-D
Sakra co za archeologa to vytáhlo? :D