Jak doporučujete najíždět km po nemoci. Dnes jsem dobral antibiotika, 1× měsíčně mě to vždy skolilo. Přes zimu jsem jezdil 2hod. trenažér TF 130–150, teď nevím jestli jezdit kratší časy nebo lehčí zátěž a tepovku nebo jinak. Čas kvapí!!!
Jak doporučujete najíždět km po nemoci. Dnes jsem dobral antibiotika, 1× měsíčně mě to vždy skolilo. Přes zimu jsem jezdil 2hod. trenažér TF 130–150, teď nevím jestli jezdit kratší časy nebo lehčí zátěž a tepovku nebo jinak. Čas kvapí!!!
No ja nejsem zadnej zavodnik… Vim, ze po antibiotikach se cejtim vetsinou utahanej. Ale v lete jsem bral antibiotika a jezdil jsem i pritom a v pohodě. Záleží jak se cítíš. Dobrý je poránu sledovat tep…
Dej si jeste par dni volno a pak zacni pozvolna trenovat. Co jsi z treninku nemoci ztratil intenzitou urcite nedozenes. Smir se z tim ze na zacatku sezony budes trochu stradat, ale zase ti treba forma vydrzi az do sameho zaveru sezony. Zacni tam kde jsi s treninkem zkoncil. Nema cenu se ted pred zavodama vrhnout na intenzitu, kdyz ti chybej objemy.
Nechci bejt moc chytrej , ale pokud jsi bral antibiotika tak hezky pomalu… jinak fundovaná odpověď je na www.kpo.cz myslím že se ten článek jmenoval „polámal se mraveneček“ v sekci lékař radí… A tu zkušenost co říká ten druhej kterej i při antibiotikách jezdil… to raději velkoduše přehlédni…pokud je ti zdraví milé…
Nazdar do Liberce. Cas kvapi, no pekna blbost, tady nic neuspechas. Po antibiotikach hodne pomalu. Tyden po dobrani vubec nic. Dalsi tyden parkrat kompenazacku cca do 125tp/60min a kombinuj s prochazkama. Treti tyd. skus kolem 130–140tp/60–120min, radej min nez vic. B.
Díky všem za rady, ale za 3 týdny už začínají závody že… Tak snad to doženu alespoň na ten Malevil.
a tebe ty závody živí? nebo proč jsou tak strašně důležitý, než se radši pořádně uzdravit?
Určitě ne, ale moje první účasti nazávodech. Člověk se v zimě snaží, aby měl na začátek naježděno a pak tohle. Ale jelikož se mi ta choroba stále vrací, tak moje postupy rádoby pomalých začátků po vyléčení budou asi o ničem. Na ty závody se prostě jenom těším celou zimu :)