Jak řešíte mravenčení v rukou? Ani mi tak nejde o klasické procvičování ve chvíli kdy přijde, ale o nějakou prevenci aby se vůbec nedostavilo. Znáte jak tuto záležitost odstranit úplně?
Jak řešíte mravenčení v rukou? Ani mi tak nejde o klasické procvičování ve chvíli kdy přijde, ale o nějakou prevenci aby se vůbec nedostavilo. Znáte jak tuto záležitost odstranit úplně?
nasadit vlastovky?
Ty mám a nenapadlo by mě, že mi to může pomoct. Nepomáhá......
Tak zkousej ruzne uhly, treba to pomuze. Gelovy rukavice taky nejsou k zahozeni…
Jezdi bez držení …
Není to úplně k mravenčení, ale spíš k píchání v dlani po Gardě, kdy se mi to neustále vracelo.Nnasadil takový ty dědkovský gripy od BBB, dlaň leží větší plochou. Vypadá to divně ale funguje. Zkoušel jsem gelový rukavice Axon a vrátil se k polstrovanejm negelovejm. Strašně se v nich potily ruce a gel postupně vypadával.
Je otazka jestli to bylo tim gelem :)
Chce to zkouset:
Při poslední výměně řidítek mě taky po chvíli mravenčily ruce, ale stačilo je mírně pootočit v představci, aby se změnil úhel a už to bylo dobrý.
mě se to Tedy ještě nestalo, ale slyšel jsem že je to špatným nastavením řidítek.Tím prohnutím by měli směřovat k ramenům-měli by být zohlá směrem k ramenům.A úhel řidítek by měl být takový aby docházelo k co nejmenší námaze zápěstí.
Já je měl právě natočený směrem k ramenům a mravenčilo mě. Trochu jsem je stočil koncama dolu a dobrý.
Mě třeba pomohlo od mravenčení v rukách větší sklopení brzd. Neprolamuju zápěstí a je klid.
Nesváděj všechno na kolo, možná jen moc často děláš na počítačí. Pokuď se to bude zhoršovat, pomůže jen operace. Asi máš zánět šlach, máš radost?
Nemá, máš radost ?
Jestli nemá, je to jen dobře. Známý se s tím trápí spoustu let.
tak a? si koupí ergonomickou klávesnici a nějakou slušnější např logitech myš.A nebude mu to dělat problémy.Ale sehnat rozkládací ergo klávesnici není u nás zrovna lehké, no a pak v práci zase vyfasuješ klasickou.