Vysledek? Zlomenej zadni rafek (roztrzena guma i duse) a ohnuta zadni stavba.. Telesna schranka bez ujmy a to i pres to, ze chlap jeste vyskocil z auta a snazil se, se mnou poprat.. A jak ze se to sebehlo? Znate to, stoji kolona aut a vy ji predjizdite normalne zleva. Kdyz se dostanete az k prekazce pred kterou kolona stoji (v mojem pripade auto odtahovky) vyrazi za vama v poradi druhy auto z kolony a zacne na vas troubit. Otocil jsem hlavu, jako ze: Co je? A chlap znova zacne, tentokrat uz velmi vehementne, trubit. Pustil jsem jednou rukou riditka, znovu se otocil a machnul na nej rukou – nebylo v tom zadny sprosty gesto – jen machnuti rukou a druhou rukou si trochu pribrzdil protoze jsem nekoukal pred sebe. V tu chvili na me chlap proste najel.. Muzu rict, ze kdyz vam mizi kolo pod zadkem a chrousta ho za vama podvozek vysokyho tereniho auta, neni to zrovna prijemnej pocit.. Ale podarilo se mi vycvyknout z pedalu a vyskocit z kola dopredu. Nevericne sem koukal na celou situaci, nacez chlap vylez z auta a zacal na me rvat proc sem pribrzdoval a jestli chci rozbit hubu a snazil se me hodit do prikopu.. Rozepisovat tady tuhle „konverzaci“ je celkem zbytecny nebot jeho argumenty byly vic nez bezmyslenkovy. Chlap pak sednul do auta a normalne odjel. Ted uz vim ze to pribrzdeni me stalo cely tenhle incident. Porad si ale rikam, kdyz si jen pribrzdim, na silnicce (ktera sama o sobe nebrzdi) predni brzdou, jednou rukou a otocenej dozadu, ten chlap musel uz dopredu myslet na to: Tak a ted do nej vrazim! Nechci aby ste se me zastavali, nebo odsuzovali, berte to jako uvahu nad tim, jak malo nekdy staci…
andy.