Karty na stůl a kápněte božskou! Kolikpak najíždíte denně? Kdo trhá kilometrové rekordy? Já jezdím asi zlatou střední cestou 50 km. Teď to přímo láká jezdit až do setmění! Nádherný jaro! :)))
Karty na stůl a kápněte božskou! Kolikpak najíždíte denně? Kdo trhá kilometrové rekordy? Já jezdím asi zlatou střední cestou 50 km. Teď to přímo láká jezdit až do setmění! Nádherný jaro! :)))
O pracovni dny tak 3–4× 80–100km a o víkend oba dny pres 100km.
po – pá 3× po 60 – 80 km, plus 1 × 2 hoďky spinningu. O víkendu kolem stovky. Na víc mi nezbývá čas :-((
jak se chce od 30 min do třeba 6h …
Hoši, závidím vám ten čas!!! Normálně končím v práci cca. v půl šestý (i když se někdy nas… a uteču dřív), mám taky na krku školáka s úlohama atd. Takže teď se povedlo včera a předevčírem i při ideálním počasí tak na hoďku a půl max. O víkendech to bejvá trochu lepší, ale člověk taky nemůže bejt pořád někde v prachu, že jo. Pro mě 3kkm za rok je slušnej výkon!
Jsem na tom obdobne. Taky docela nechapu, kde na to ty lidi berou cas.:) Ted jsem zacal jezdit na kole do prace, takze kdyz nepotrebuju nic zarizovat, tak jedu 3× tydne 25km tam a vecer po 6h 25km zpatky.
Já se taky hlásím do klubu co nemají moc času, mam doma pětiletou dcerku a těhotnou robu takže musím trávit dost času doma, když mam čas tak ještě makat na zahrádce. Takže jezdím přes týden celoročně 7,5 km do roboty a když mam trošku čas tak z roboty jedu tak 10 km. No sem tam něco o víkendu, podle času a nálady a podle toho co náš tým vymyslí. Teď se nám rozstřelil předseda o strom, tak teď moc jezdit asi nebudem
Jak to tak ctu, svoje si uz doma udelal :)
Jo doma už to mam za sebou-pevně doufám, ale i na bajku jsem už letos cosi nalital, zatím 1820 km a dneska tam něco přidám
Do klubu se hlásím taky. No Seli, furt máš ještě tu výhodu, že máš těhotnou jen robu a nejsi kulatej sám, já jsem kvůli tomu loni na kole neseděla vůbec a letos zatím mezi kojením jen jednou. :-(
S tím kojením opatrně na kole, doporučuji jezdit jen silnici, v terénu by se mohlo mlíčko zdrcnout :o))
Jeste jsem neporidil neco takoveho jako je manzelka, kindos a veci tomu podobne takze mam vesechen cas na kolo .. :) denne tak 50 a vejs .. letos mam najeto k dnesnimu dni 7.820 km + ted nevim kolik na trenazeru (mozna tak 2.500 km). Letos chci udelat tak 9.500–10.000 km, na pristi rok se chystam, ze udelam 15.000 ..
3.rok: dovolena, nove kolo, 10 000 km 4.rok: svatba, dite, 2 000 km 5.rok: dovolena, auto, 1 500 km
:)
Tak to u me nehrozi .. ale vim prd ,co se muze stat, ze jo .. :)
jsem o dost starsi nez ty a u me to nehrozi taky
tak davej bacha aby jsi to neprosvihl .. :)
jooo nula, tak to mas jeste dost casu .. :)
To samé! Bohužel můžu jenom vikendy a to ne 100% oba dny :O( Takže když vyjedu, tak to většinou přepálím a to není nic moc (70–110Km záleží na terénu). Zcela vyjimečně (cca3× do měsíce) ve všední den na 1–2h (20–45Km). Takže max. hranice za rok je jen 3tKm Nicméně všem š?astlivcům co jsou na tom líp … a že jich tu je… to samozřejmě přeju 8O)
dodatek … A to ještě nemám rodinu!!! To se teprve utlumí, HE!
Jak dlouho mas tenhle nick??
Klikni na jméno uživatele a datum registrace se briskně dozvíš.. ovšem pokud se nepletu, právě MARIN byl už na exnutém bikeforu. Na tvém místě bych se nechal překřtít :-) i když jeden konkurentní mamut se tu motá také :-)
jako ze bych ho treba mohlů zpenezit? :)
Pouzivam ho tak 5–6 let uz si ani nepamatuju, takze pocitej s mensi historickou prirazkou:)
No ja ho mam od roku 98 :))
dohadujete se sice pekne, ale ma z vas nekdo marina?? ;))))
priznavam ze ja uz 3roky neeee :)
ja mam dva mariny :-)
ted nejak nestiham ale jinak 5–10km po meste do skoly a na obed a odpoledne kolem 30ky nekdy vic nekdy min zalezi na pocasi
Já jezdím jen z hospody do hospody a potom dom:-)Takže tak asi 2,4km denně!!!!!!
Tak na to máš hodně luxusní městské posunovadlo.
7–185km denne.. ;) letos mi vychazi 25km/den AVG … to je malo nebo ne??
Na cestaka malo, na horaka moc. Pridaj, alebo pribrzdi!
to vychytrale stridam… ;)
cus ja pres tejden jedu kazdej den tak 30–40 a o vikendu tak 100km. ale dost podle pocasi, takle jezdim ted protoze je fakt nadherne. jinak kdyz chcije nebo je eproste hnusne tak moc nejezdim
zati tak kolem 30km víkendy kolem 60km dle výpočtů dělá AVG 13km/den :))
letos je to bida. Pres tyden vyjedu sotva 1× – 2× na cca 45 km, a pres vikend jen v jeden den na nejakych 60 km. Na vic bohuzel nemam cas :(. Snazim se nenajete km ‚nalitat‘ po vecerech behem …
Prumerne 32km na den teda loni.
Taky jezdim do setmeni. Treba vcera. 200m tam, 200 z5 a neco jsem najezdil tam. Pocitadlo kilometru nemam, tak nevim kolik presne. Asi 400 + neco a jeste nejaky nalitany kilometry.
… na lodi
uz davno ne, panacku.
ja asi tak 500m tam a spet takze som lepci:)) a tam urcite aspon dalsich 500m po zadnom:)
U me je to 3× v tydnu zhruba tech 60–80KM a vikend ted teda trenuji dost takze tak za celej vikend tech 250KM… ale hruza pak nemuzu ani tancit na akci… :-)))
Jo, je super, ale na vikend se chysta prset a kosa :(
asi tak 20m s mysi:-/
Jako nez si ji uvlacel? :) Ale je to slabota. Zapni si pocitadlo. Ja za den nejakej ten kilometr najedu i s mysi.
hele jestli ma nejvyssi senzitivitu as ja tak si 25h /den u kompu.. s tema mysma nadelate… pepicku proc tu mys omotavas tou izolackou?? aby mi nepraskla! ha ha ha no avs 30km na den a jak tak koukam tak to zvedam na 35–40km.. od ted..
Gratuluji.To neudělám ani v autě:))
0–50 km, o vikendu tak max. 120 km za vikend, sem proste lenoch
Zhruba něco mezi 50–60 km denně
Joooo tak dneska85km a jináč příprava na maratony
V tejdnu 3–4dny na silnici každj svih 60–120km o víkendu vetsinou na biku 25–100km
jak kdy.vetsinou tak 90–150.rekord 210.tejdne to vychazi kolem 550km.vsechno silnice.
Od pondělí do středy 120km…Pak přesednu z vlaku na kolo a každel den tak cca 1km skopce na dirtu… :)
Když nemám v Praze žádné zařizování tak jezdím do práce a z práce. 25 tam a 25 zpátky tak 3× týdně.
Letos mi to vychází na 13km/den avg. Od tohodle čtvrtka jsem to zvýžila na 26 a zatím to ty 3 dny vychází ;o) Jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží…
Jak to tady tak čtu, tak s tím končím a jdu na kolo. No možna ještě chvíli počkám.
denne ruzne, ale zatim nejvic Blansko Praded Blansko 282 km
no zatim to mam 22 km/den ale do konce roku je jeste hodne dlouho :-). Jo a taky tady mam vypocitany ze prumerna vzdalenost treningu je 100km…presne :-)
denne nic mam najeto letos jen neco kolem 200 km.Holt se mate,ze nemate co na praci
kdyz chces tak si cas udelas ..
jo jasne,taky nemam rad vymluvy typu nemam cas apod.,ale jsou dulezitejsi veci nez jezdit na kole – alespon v tuto chvili. I kdyz letos to je zpusobeno i mensi nechuti ke kolu:)
a pocasim,na kole mam nejradsi brutalni hice 40 st. ve stinu a jet do kopcu,j¨inak me to nebavi
Treba zrovna ted me reditel uhani, ze nutne potrebuje dodelat tu cenovou nabidku a poslat ji nejakymu strejcovi (zas v tom vidi nejaky miliony a ja z toho poznam hovno, tak co se budu namahat) .. prvne musim procist B-F a zjistit jaky jsou novinky ve svete kol (nekdy mi to zabere i cely den a nekdy i vice dnu) a potom muzu delat ty ostatni kraviny … jojo zivot je otazkou priorit .. :)
Ma na praci sedet tady na bf a prispivat do dlouho nepouzivanych vlaken. Az mam podezreni je to je migrujici bot z irc :) (irc je neco jako icq a boti jsou sluzba urcena k tomu, aby se nikdo necitil v diskuzi sam :))
kdyz myslis
Neber to tak vazne. Jeste nekdy v zime si Ostravakum chtel ukazat kudy vede silesia a dneska mas odpor ke kolu ;)
neboj neberu nic vazne,jeste,ze tam mas smajlik,odpor je velmi silne slovo,kolo mam moc rad!!!a silesii jsem jel
Tak to ti závidím, ještě pře pár lety jsem měl taky tu 50 každý den.Pak se to postupně snižovalo a dnes jsem rád,že jednou za týden jedu 50–100km max.To tak uvažuji, že se ze mě pomalu stává spíše turista.
Já jezdím podle nálady 15–40Km a když je nálada tak 70Km maximálně jsem najel 80Km s přestávkama a totální pohoda včera jsem jel 70Km v kuse a žlutou ze zamilce do Soběšic sem musel vyjít :(.
Nic moc – cca. 30km denne kdyz jdu na kolo … jinak si vystacim s bouldrem a badmintonem :-) O vikendu je to od 0 – 60km Ted to mozna zlepsim.
přes týden, když je čas tak odpoledne 30–50 a o víkendu 50–70. kdyby bylo víc času…