V reportáži ze Sport Pragu ve Velu jsou nějaký představce Max1 ,ale nikde sem je na netu nenašel, nevíte někdo kde se daj na netu najit ?? nebo nějaký zkusenosti s nima. Díky
V reportáži ze Sport Pragu ve Velu jsou nějaký představce Max1 ,ale nikde sem je na netu nenašel, nevíte někdo kde se daj na netu najit ?? nebo nějaký zkusenosti s nima. Díky
no tak , prosím, kdo ste tam byl,nevite aspon na jakym stanku byly, pls
Jestli to bylo ve stánku Cyklomaxu (pokud tam byl), tak bych věděl. Dělaj toho pod tou značkou víc, včetně rámů.
hehe von se k tomu tady po pekackovych zkusenostech nechce nikdo spis k tomu vyjadrovat…(((-:
No hele, ten druhej rám s Alu planžetou šlape jak hodinky, fakt! Jen se vracím na vzduchovej tlumič, bylo to moc houpavý :o) Jinak mám Max1 rukavičky (velký froté na utírání nudle, fakt dobrý a za babku), viděl jsem špalky a tak, pohoda, vypadaly jako BBB. S představcema nevím, ale nebál bych se toho.
Jo jo…tobe se tech pet centaku moc houpalo… :o)))…
No myslim ze ty nase bajky jeste pred Sudetama porovname…nejlip na Selovi :)
Hele, když ten závod pojedeš celej tak jo. To by uměl každej počkat si na uondanýho Pekáčka na kopci a pak mu to nandat ve sjezdu a zamávat na rozloučenou. Srabe :o)))
No ale ja s tebou nechci porovnavat pri zavode, ktereho se neucastnim, ale jeste pred nim :)))
A to si pis, ze si na tebe nekde pockam a budu na tebe rvat: „pohni si spekoune“ … :o)))))
Nebo hele…lepsi napad – kdyz jses tedka kousek od Zlina, dojed sem – www.wbcrally.com/ na ten prvni zavod…pokecame…dame si zavody z kopce…bude sranda :))
Nepřijímám, závodit budem do kopce. A nebo uděláme kompromis a závodit budem po rovině ;o) Dáme si pár cedulí a uvidíme co z tebe zbyde, he he :o)))
Hmm…hmm…asi budu zakerny a vypustim ti tlumic :o))))))))
Já tobě taky, ale mě to klesne jen o pár cen?áků, ty na tom budeš hůř :o)))
No co co…aerodynamicky se nahrbim dozadu :o)
Ale do tech Otrokovic by jsi se mohl dojet podivat aspon…
Tak sem zjistil ze nejaky veci maj v Lanškrouně na náměstí v Cyklo Dvořák, kdyby to nekoho zajimalo ;)