Chtel bych vedet jak a jestli bych mohl odpustit vzduch z vidli???Vazim kolem 50kg a je to na mne docela tuhe…
Chtel bych vedet jak a jestli bych mohl odpustit vzduch z vidli???Vazim kolem 50kg a je to na mne docela tuhe…
vidle musi byt tuhe aby jsi pri pri prehazovani hnoje mel dobrou paku;)
nj, ale padesat kilo na vidlich, to by spis mel este prifouknout ;)
Si z něj děláte prču. :) Já když se pořídíl vzduchovku tak jsem jí chtěl taky upustit a domu jsem jel bez odpružení. :)
Na vrchu nohy je vzduchovej ventilek, když z něj odšroubuješ víčko, můžeš si klíďo vidli taky vypustit. :) Lepší je ale zajít do servisu a poprosit o upravení tlaku ve vidli a vůbec nejlepší je pořídit si vlastní pumpičku na tlumiče a vidlice, pač to stejně budeš furt štelovat, nebo ti to ujde.
Jo diky…
Srandičky, pánové, ale je tu nový, tak ať ho hned neodradíte. K tématu: záleží na typu vidlice a jak rychlou máš ruku :) Také můžeš zkusit poprosit někoho z ostravských členů B-F. Nejlevnější pumpy na vidlice a tlumiče začínají kolem 500Kč. Nicméně v každém slušném bikeshopu by ti měli umožnit vidlici nafoukat.
nj, srandicky no, ale to ze je novy neznamena ze na nej neplati desatero, treba pravidlo pet, jinak bych se na to asi vybodl, protoze bych to vubec neotevrel, protoze o tom vim kulovy, ale takle kdyz uz sem tady byl, tak sem si taky rejpnul no :)tak sorry no :)