v poslední době mám s tímto serverem problemy, objeví se mi horní banner, frame po levé straně s reklamama a jinak nic. Mám takový dojem, že to začalo s přechodem na ADSL. Používám MS IE. Nenapadá vás v čem to vězí ? Dík.
v poslední době mám s tímto serverem problemy, objeví se mi horní banner, frame po levé straně s reklamama a jinak nic. Mám takový dojem, že to začalo s přechodem na ADSL. Používám MS IE. Nenapadá vás v čem to vězí ? Dík.
Tak tenhle proble me provazi taky… presne jak to popisujes. Parkrat jsem se tam dostal, ale bylo to strasne pomale a pak uz to neslo vubec. Mam Pripojeni prez kabelovku- UPC a prohlizec pouzivam vetsinou Firefox. Bohuzel musim rict ze mi s tim Firefoxem blbne i Bike-forum, proste se sem v pohode pripojim, ctu si a pak treba kliknu na nejakej prispevek a proste nic. U MS IE se mi to stava taky, ale ne tak casto, bohuzel netusim cim to muze byt a dost mi to vadi protoze na Firefox jsem si docela zvykl a hlavne nemusim vyplnovat hesla…
jestli te to uklidni, tak mne to dela taky, ale proc to nevim
me to chodi zcela bez problemu.. kombinace Karneval, Opera, Kerio Personal Firewall
Dělaj to některý firevally a antiviry, zkus je vypnout a mělo by to naběhnout. Jo, ale pak je to bez ochrany :O(
dik, tak firewall a antivirus me nenapadl, ale je fakt, ze jsem si v inkriminovane dobe naibstaloval nejaky antivirovy program od MS a ten by to mohl blokovat.
to je zajimavy, mam stejnou kombinaci a obcas mi pod operou neustale zezacatku nacita pouze obrazky veci ve sleve… a tech je asi 400:) takze to chvili trva, pod IE v pohode…