jede vam stranka www.mtbr.com? Me se nikdy nenacte cela, jenom jeji vrchni cast (ktera mi je k nicemu)
jede vam stranka www.mtbr.com? Me se nikdy nenacte cela, jenom jeji vrchni cast (ktera mi je k nicemu)
bez problemu
Taky s tim nemam nejmensi problem
Nevim jak ostatnim, ale mne se tahle stranka nacita extremne pomalu (porad), vrsek je treba hned, ale zbytek se objevi treba za 15 minut. Nechapu.
Mne se to nacita okamzite. Ale ja mam pripojeni 2×2Mb
me to jede rychle, ale taky mam 1mbit linku :-)
jedinej server kterej je hrooozne pomalej i na me lince je zive.cz a vubec nevim proc zrovna jenom ten, kdybyste to nekdo vedeli, tak to reknete… dik
me jede mtbr na 1MBit lince taky jedna basen:) zive.cz jede obvykle taky normalne (=rychle) ale treba ted maji nejaky problemy.. na casti stranky se po dlouhy dobe objevi tohle" Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error ‚80040e31‘ Timeout expired /poradna/Includes/Box_INC.asp, line 16"
tak jinak, uvodni stranka najede celkem normalne, forum taky, ale kdyz kliknu na nejakej clanek, tak je to na 10minut :-(((. Delalo me to na modemu i ted na kabelovce, asi me tam nakej spravce nema rad…
vim o cem mluvis.je to otazka pripojeni,ve skole okamzite, doma to uz ani nezkousim…
ja mam 96 kb/s a nic :(
me taky jede, mam pul mega lajnu, ale i tak je to silene pomaly.