Može mi niekto prosím vysvetli? rozdiel medzi TOP a DOWN Swing prešmykačom. Na TOP SWING som sa v recenziách nedočítal kladnú reakciu… Potom však nechápem prečo sa vlastne nerobia len DOWN SWING…?
Može mi niekto prosím vysvetli? rozdiel medzi TOP a DOWN Swing prešmykačom. Na TOP SWING som sa v recenziách nedočítal kladnú reakciu… Potom však nechápem prečo sa vlastne nerobia len DOWN SWING…?
to je fakt takovej problem to nejdriv zkusit najit sam? vyhledavani funguje celkem slusne…
ja zase nechapu proc se trochu nepredela top swing aby nemel takovej vakl a nevykasle se na down swing,nechapu jeho smysl,kdyz si potom nemuzu dat na sedlovou trubku kosik a to je jediny misto kde me kosik na flasku designove neurazi.
Některý košíky mají takový vybrání , který zajistí , že objímka přesmyku košíku nezavazí .
Je pravda, ze TOP SWING má všeobecne lahší chod??
Je to pravda, potřebuješ odhadem tak o 30% menší sílu.
Když si dáš pod košík 2–3 podložky, tak ho tam namontoješ taky (osobní zkušenost). Blbý je-jak tady někdo psal-když ti objímka jde přes návarek na košík. Pak jedině top swing.
ted sem se trochu rypal v Deorku topswing, na rozdil od ostatnich mi drzi dlouho asi 15t km a mel trochu vakl, sundal sem ho, vyndal takovou pruzinku co drzi 2 cepy vuci sobe a znovu ji napruzil… kupodivu to funguje, vakl min, dokonc emensi nez u nekterych novych… mozna sem chytil dobrou serii (tusim rok 2000) BTW mam ram kdy objimka downswingu primo sedi na navarce pro kosik:-( takze bud topswing nebo Sram