Před časem se tu řešilo, že mají rámy o 30% levnější než celá EU – asi umějí počítat kurz dolaru. Ale otázka je – když dojedu do zakopaneho k distributorovi tak mi ho objedná nebo je to jen velkoobchod – nevíte?
Před časem se tu řešilo, že mají rámy o 30% levnější než celá EU – asi umějí počítat kurz dolaru. Ale otázka je – když dojedu do zakopaneho k distributorovi tak mi ho objedná nebo je to jen velkoobchod – nevíte?
http://www.santacruz-pl.com/ Tady máš ten velkoobchod
uz sem mu psal a rikal ze nemuzou prodavat kola cizincum nebo co ale do zakopaneho by se dalo dojet a nakoupit zatin sem nezkousel nejakou distribucni sit ale bydlim kousek od hranic a kdybych tem polskejm czs rozumel zkusil bych se v bikeshopu zeptat kazdopadne by stalo zato se preptat nakejch polska bikerska no ale treba hekr je uz za koruny taky dostupnej coz se neda rict o bulitovi hmm kdyz nase krasna zeme nevyhlasi bankrot nebo si gros nekoupi nakej novej ostrov nebo ropnej vrt tak budou jeste kapanek levnejsi
Ne, že memůžou prodávat cizincům. Můžou ale jen na území Polska. Tam můžou prodávat komu chtějí. S těma cenama to bude asi tím, že když si u nás objednáš Blura, tak oni ti ho zabukujou v USA, pár tejdnů si počkáš a on ti přijde. Rozhodně není k mání hned. A na skledě nemají dvacet rámů. Jen jeden, dva jako vzorky. Je to kusovej dovoz. Asi proto je to tak drahý. Polsko je větší tak holt toho berou víc a tím je to i levnější. Další věc je, že cena je obchodní prvek a odpovídá saturaci trhu. Je to taková hra ne exkluzivitu. A když má obchodník pocit, že i při tom kusovým dovozu mu přez danou komoditu protejká dostatečnej obrat, tak co by se namáhal se snižováním ceny. Měl by jen víc práce za podobný prachy. A další věc. Při kusovým dovozu nemá v tom matroši utopený prachy.....
noneviem cim to je ze su v Poľsku lacnejsie ramy… ale musim zareagovat… ram DaBomb CR8 polska znacka stoji doma 1000zlotych to jest 10 000sk v cechach ten ram dovezeny stoji 5000kc to jest 6000sk :-) tak kde sa oplati nakupovat ramy ? este ze vas mam bratia Češi bo by som inac na ram nenasetril hehe
No nevěděl jsem že DaBomb je polská značka :-)). V každém případě na VP-Free je rozdíl cca 25000 a to znát rozhodně je. Mě se zdá, že poláci si jediní všimli, že dolar za uplynulý rok spadl o 30% a ostatní s pod křídly unie myslí, že jsme blbci. Mě šlo právě o to, jestli když tam prostě přijedu a zaplatim zla?ákama tak mě to prodaj nebo jestli bych musel shánět polského frienda.
Nechápu proč by ti v Plosku neměli něco prodat. Prostě přijdeš do krámu vybereš si a zaplatíš.
Nevim jak SantaCruz, ale o Fuji to platí na 100%. Teďkdyž jsme c Unii tak to není tolik, ale předtím to bylo fakt skoro 40%. Kupoval jsem ho přímo u zastoupení Fuji a nebyl nejmenší problém.Jinak jak tam kolega ze SR počítal ty jeho kurzy, tak to je nějak špatně – to jsem asi chyběl :-)) V SR mám pobočku firmy a tak to docela sleduju – při jeho kurzu bych to už dávno zavřel.....
Kočička! Haf!