Vyděl jsem v Plzni v jedné prodejně pěknej rám Santacruz Chameleon pořebuji poradit zda je to dobré nebo je něco lepšího na trhu?
Vyděl jsem v Plzni v jedné prodejně pěknej rám Santacruz Chameleon pořebuji poradit zda je to dobré nebo je něco lepšího na trhu?
ne všechny y po v jsou tvrdá a ne každej rám je dobrej:-))) Já bych to nebral, jestli ti nejde vyloženě o značku SC.
Důvod proč ne SC,promin te za to Y
Spis duvod proc zrovna tenhle model.
neco mezi xc a fr? :)
…ma skoro kazda znacka.
ja vim ale proc nemit sc? :) pri nejmensim budes mit pocit ze si utratil hodne penez… :)
Cena je 11990 kč.
Jen za ram? Od Artura budes mit za ty penize temer cele kolo stejneho uziti… ;)
Snad nechceš srovnávat SC a Authora,já se neptal na nejlevnější variantu,ale na kvalitu.
:) No co mi zbyva Medison takovy kola asi nedela. I kdyz ty ramy budou na tvrdsi pouziti nebo ne? :)
Pádlista má potřebu se vysmívat kdekomu,už několikrát jsem si všiml,že když chce někdo poradit,sklidí jen výsměch. Jo jo kdybych tak měl zájem o nějaké Norco,to by bylo něco jiného!!!!!
O jake o jake? :) Ram Rival bude za 3990,– ;) Snazim se jen dopidit proc zrovna SC, kdyz temer kazdy vyrobce dela podobny ram, abych zjistil co je pro tebe dulezite a pak ti dokazal kvalitne poradit… kdyz neumis rozumne zadat dotaz. Ale muzu se ne tebe taky… a placej si tu s nekym kdo ti bude pochlebovat.
existujou zarizeni kde si s tebou budou rozumne povidat jak dlouho jenom budes potrebovat..:-)
vlastni zkusenost?
bylo by to fajn,ale prej bezduvodne mi to nepredepisou:-/
v tom ale problem nebyl, ze?;)
hele ale neveril bys jak lehce se tam muzes jit podivat.jeden muj znamej se tam dostal za to,ze mu trosku hrabalo z manzelky,no uplne normalni chlapek.kdyz prevypravel svuj pribeh docentu chocholouskovi tak mu rekl ze to uplne chape a ze nevi proc tam je:-)
Psychiatrie ? :-)
Chceš tvrdit,že Author má rám na XC i FR,kam můžeš dát vidlici na 80 i 130 ?
A-Gang Night Mare a Day Mare ?
A-Gang je na xc ?
A Chameleon? Takovej ram neexistuje. Tohle je jen kompromis. Navrhnul jsem jen dalsi alternativu ramu pro tvrdsi zachazeni s nimz se da ujet nejaky to XC. Dalsi alternativu, kterou ocividne neznas. To si myslim je hlavni duvod proc sis vybral toho Chameleona. Co od Specialized Hardrocky?
Už jsi někdy držel v ruce ten rám? Je to ruční práce,nechci seriovku,to jsi měl asi pochopit!
to byla nejzabavnejsi veta, jakou sem tu posledni dobou cetl :-)))
Treba opravdu lepi ty samolepky rucne. To koneckoncu musi byt jasne, ze slova „lepsi“ :)
samotny nazov chameleon: A- mozno sa pod tymi nalepkami skryvaju ine B- nechce seriovku = pri stretnuti rovnakeho biku sa meni na inu „garazovku“. ak sa zhodou okolnosti oba chameleony trafia do rovnakej „garazovky“ je to na reklamaciu…
Je videt ze masaz provedena casopisem Velo opravdu funguje:)proc hodne ctenaru Vela sili prave po SC?
ze stejneho duvodu jako po Cannondale? :-)
navic SC ma podle me uplne normalni ramy jako kdokoliv jinej. nektery sou dobry (blur) a nektery sou fakt nic moc (treba Heckler je hruuuuza). no a HT sou fsechny stejny… drncaj :-)
mohl bys to rozvest?
no ve velu se porad tocej znacky artur, merida a pod, sem tam canonndale a 2× SC…vic nic…
tak tomu teda rikam medialni masaz, dvakrat za rok jedna znacka
Dela to z ni vyjmecnou ;)
v podstate jo, pac C a SC tam nikdy nemaj jedinou chybu a sou jediny z lepsich biku…
srandisto :-) vynechal si jeste treba Mavericka a Banshee, taky tam jednou probehla medialni masaz :-)))
a taky acstar, dema, atd.. :o)
ono je to myslim jasny proc ve velu je SC super kdyz ho 2 lidi z Vela maj ¨:-)) jinak veta o rucne delanym ramu SC me taky rozesmala
tak nevim,ale jsou rucne montovany,jsou rucne lakovany.. tak snad by se dalo neco uznat:-)
Ne nedalo, protože v tom případě jsou dělaný všechny kola ručně. ;-)
tady se se srandistama roztrhnul pytel :-))))
A to jako myslíš, že ho dostali jako dárek pod stomeček od stýčka z ameriky???? Možná kdybys otestoval tunu kol a pak se rozhodoval, za co utratíš svůj roční plat, tak bys chtěl taky něco, co sis odzkoušel a co dobře fungovalo a taky trochu vyjíměčnýho.
niekto mi hovoril, ze clovek podvedome hodnoti vlastne veci lepsie ako naozaj su…
mozna si jen jeste nezaregistroval novy modely a-gangu
Kde ho maji?
Na Slovanech ve Sladkovskýho.
a mame ten duvod :)
Co třeba Kona Coiler? FR rám a dá se snim bezproblémů jet třeba 80km
tam trochu prebejva tlumic :-)
Ty ses snad jeste horsi nez ja :)
:-)
To nevadí, ten může někomu dát.
a nebo si ho nechat az zjisti k cemu je:)
cože?????? :-)
zkus to vzit cely od zacatku, treba to pochopis :-)
Jooo,tak ten ram jsem chtel taky,je moc peknej az na tu cenu…ale z vlastni zkusenosti nedoporucuji delat kompromisy…ja kdysi koupil Haro Escape v nejvetsi velikosti,aby se na tom dalo jezdit i XC a vysledek byl ten,ze se na tom jakz takz dalo jezdit XC ale na FR a hlavne na skakani to bylo na prd…ted mam Molotova a taky se na tom da ujet 20km,sice to jede pomalu ale jede…:)
santa cruz ? predrazenej author/merida/kellys.....
a tvoji radu jeste doplnim o rb, banshee a pod:-P
grrrr banshee je sice tajvan, ale aspon pevnej rb je hand made !
jasne.. rano tam hrknout kafe a hura varit ramy.. 100% rucni prace.. ;o)
:)))
to je dobreeeee
presne,jde jen o pocit ze jezdite na rucne delanem biku,ale nevedet to tak nenajdete rozdil od podobnyho serioveho ramu.U RB snad jedine pomerne slusnej pristup…