• HS

zdravim chcel by som sa spytat na skusenosti s nizkymi tretrami a plochymi nohami. co s tym robite? nevadi vam to? pytam sa, lebo zatial mam iba vysoke tretry, ktore su ale v lete nepouzitelne. vysoke maju predsalen nejaku tu oporu ale ako to bude s nizkymi . . . dik za odpovede

0 0
    • Vrci  

tak si do nich dej vložky od formthotics.

0 0
    • Výběr z produktů
      Přejít do shopu (Oblečení)
    • BH  

Tvuj dodaz je mimo misu.zakladni fyziologicky znak cyklistu- ploche nohy nesouvisi s vyskou treter ale tvrdou podrazkou techto treter a trvalym tlakem pedalu na pomerne malou cast nohy.

0 0
    • pavelr  

Mám podobný problém, co sem přešel na nášlapy (a vysoké tretry adidas el moro mid), tak mě neustále pobolívá levý chodidlo. Výška treter podle mne s plochýma nohama nesouvisí. Spíše si myslím, že by to chtělo tvrdou podrážku a kvalitní vložku. Vloni jsem si koupil v lékárně ortopedický vložky, bolest to trochu zmírnilo, ale neodstranilo.

0 0
    • Luka  

Resime to s pritelem jednoduchou i kdyz drazsi veci, a tou je ortopedicka vlozka na miru tvy plochy noze. Ja se bez ni i obejdu, ale muzskej bez ni nevyjede ani omylem :)

0 0
    • HS  

diky moc, uz sa tesim na nove tretry ktorych kupi sa uz vobec nebojim . . . :)

0 0
    • tjuren  

Myslím, že je důležitý jestli je noha plochá podélně nebo přičně. Myslím, že příčně pruhovaná trpí víc a podélně možná vůbec, cyklistika se dokonce doporučuje na zpevnění svalstva klenby a celého vyzivového aparátu. To že je pedál pod přední třetinou nohy nemůže přece vadit na klenbu.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.