Shanim zadni naboj SRAM 9.0 SL, bila barva. Nevi nekdo, kde by se dal u nas sehnat? Zitny ho samozrejme nema :(
Shanim zadni naboj SRAM 9.0 SL, bila barva. Nevi nekdo, kde by se dal u nas sehnat? Zitny ho samozrejme nema :(
Hodne stesti…tydle naby uz se ani nevyrabi…naposled jsem je videl 2 roky zpatky na jednom shopu, kde uz samozrejme nejsou…
Ja vim, ale obcas se v nekterych kramech podobne poklady povaluji. Zrovna ted jsem sehnal jeden predni
A tvoje zapletený komplety Mavic už ti nevoní?
Voni, ale sehnal jsem za hubicku predni, tak si chci na paru tehle naboju zaplest jeste jedny kola. Budou zase o kapanek lepsi, nes stavajici Crossridy
Jako…proc ne…jsou to fakt pekny naby…snad najdes…
Hele…jakou barvu vlastne shanis? Ja mel cerveny SL :)..byly tu bily…videl jsem i modry. :)
Bily, manas..... psal jsem to hned na zacatku
Omlouvam se…trosku jsem se zapomnel.
Hmm… bily Sramy 9.0 SL, s červenými nápisy.. pěkné, že..? :-) a co mi to jen připomíná.. Napiš mi do mailu a možná se dohodneme. Každopádně je dám jen v páru, nevím, kde bych pak někoho sháněl jen na přední nábu.
Na mail jsem ti psal, odpoved ale zadna :((
Aha, tenhle mail (-: sorry, nějak jsem tu schránku zapomněl projet.. Se polepším a do večera napíšu.
mooc dobry naby jezdim je uz treti sezonu, ale bohuzel sehnat je je ted uz docela tezke! ale poptam se tady u nas v Plzni!!
Bílé Sram náby jsem včera viděl v Praze v Peksportu.
Tak jsem tam volal a je jen predni :((( Nejaky dalsi tip?
Tak pardon, byl jsem tam pro Velo :-)
Tak to vypada, ze tyhle naboje asi uz nikde nesezenu :((
maj je Cyklo Kern na jiznim meste v Praze, vcera jsem tam byl, prodavaji je jenom v paru a nedokazali mi rict za kolik, ale kdyz budes duraznejsi tak ti to mozna prodaji :-), mozna by tam chtelo nejdriv zavolat…
„prodavaji je jenom v paru a nedokazali mi rict za kolik“ to je maji nekde na trznici?
Jo a musis se dohodnout, aby tam byli oba prodavaci :)
No oni tam byli v paru (muz a zena) ale stejne mi tu cenu nerekli :-)) jinak je maj ve vitrince jeste s jinejma nabama…
Dik za tip, hned v pondeli si tam zavolam
Tak jsem tam dnes volal a oni ty naboje snad doopravdy prodat nechteji :))) Mam zavolat zitra, ze tu cenu nekde vyhrabou :)
tak potom napis za kolik ti je nakonec prodali :-))
Nejprve jsem z nich dva dny doloval cenu az jsem tam dnes mohl pro ne nahnat kamosku… Pro zvedave, ukecal jsem je na 1900kc za par
Si si isty , ze nieco neplatila aj v naturaliach? :)
No, to nevim, ale doufam, ze se to jeji pritel nedozvi :))
sel by tenhle predni 9.0 SL naplest radialne? teda ne jestli by sel, ale jestli je na to delanej, jestli to snese?
Ja mam dva roky napletenej radialne 9.0 a rekl bych, ze tela budou stejny. Bez problemu