Potreboval by som poradit pri kupe pneumatik na enduro. Sirka by mala byt od 2.2" do 2.35" a vzorka nejaka univerzalna aj ked viac jazdim v suchu. Poziadavky: nech to ma co najnizsiu vahu a podla moznosti nie vysoku cenu.
Potreboval by som poradit pri kupe pneumatik na enduro. Sirka by mala byt od 2.2" do 2.35" a vzorka nejaka univerzalna aj ked viac jazdim v suchu. Poziadavky: nech to ma co najnizsiu vahu a podla moznosti nie vysoku cenu.
conti vertical. dratena verzia dobra cena. kevlar sice vyssia, ale zase su lahsie…
Já jsem spokojený s Hutchinson Spider 2,3. Cena cca 800 není z nejnižších.
Schwalbe Big Jim , drát za 330 na koloshopu .
Big Jima jsem měl a Spider mi přijde rychlejší a v záběru o třídu lepší. Jen ta cena asi není dostupná pro každého. Big Jim nakonec taky neni špatnej.
kenda kinetics 26 × 2,35 v drátu cena kolem 390,– (ale CZK)
Upresnim tu cenu; mam bicykel na ktorom su Maxxis Minion DH 2.5" s butylovymi vyztuhami. Sice vela vydrzia; udrzia naklon asi 40°, da sa s nimi prejst cez rozbitu flasu a povodny majitel z nich vytiahol 1cm pripinacik bez toho aby ich prerazil, ale udajne vazia 1.3kg a aj su podla mna dost siroke. Takze by som ich chcel predat a za peniaze ktore dostanem kupit nejake ine. Su jazdene len velmi malo a vzorka nie je opotrebovana; ked su umyte tak vyzeraju ako nove. Tak by ma zaujimalo za kolko by sa asi dali predat a co by sa za taku cenu dalo kupit.
BTW Continental Vertical som uz pozeral; videl som nejake cca 700g za 500Sk; to su drotene alebo kevlarove? (kolko vazia kevlarove a kolko stoja?)
To su drotene. 500sk je pomerne dost, daju sa zohnat aj o nieco lacnejsie. Vazia ale okolo 740–760g. Kevlarove budu lahsie asi o 100g a 2.5× drahsie :)
tak ako pisal lubos. cca 1350 Sk kevlar. contik je u nas predrazeny… v nemecku tak za 1000 Sk. alen nic to nemeni na veci ze su to super gumy…
Ja jsem je prodaval nove ted po 400,–. Na krame stoji cca 890Kc? Ja bych se jich nezbavoval, ale vypada to, ze je asi nevyuzijes. A jestli jo, tak na ne budes jeste rad vzpominat. Na sucho jsou hodne dobry. Teda v mekky smesi.
No su na biku ktory stal novy 45.000 Sk a ma zdvih 10cm vpredu (Marzocchi EXR Pro) a 10cm vzadu (Fox Vanilla), bike je Kona Kikapu; takze plaste nie su zle ale na takom biku nemaju co robit; ked porovnam ze Gasperotti ma Banshee a ma na nom 2.35" a to robi dost brutalne veci tak 2.5"(a hlavne tych 1350g) je naozaj vela; 2.5" maju plaste napriklad na Demo 9. Jednoducho su to plaste na DH a nie na enduro.