• Gorbys

Patřím mezi spokojené majitele kola RETA-HERON. Poučte mne co se stalo s touto značkou. Děkuji.

0 0
    •  

Ještě pořád funguje, prodává je firma Czech Bike a sou za hodně dobrou cenu a hlavně nemixujou sady!!!

0 0
      • P.B.  

Rekl bych, ze jeste porad funguje asi neni prave nejvystiznejsi. Nezacali fungovat znovu po nejakych 4–5ti letech? Nebyl by link?

0 0
        • ravo  

www.retabike.cz, ovšem je tam jen napsáno, že stránky jsou ve výstavbě. A někde jinde jsem našel, že Retabike jako nástupce Rety vznikla v r. 2001.

0 0
    • maverick82  

ty jova no neke, já měl šest let Herona – byl supr, ale pak mi vyměkla hlava (byl to ještě CrMo rám) No ale to je teda dílo, že to ještě existuje :))

0 0
    • Gorbys  

Našel jsem je na http://www.czbike.cz/kola.htm Tak alespoň minutku, jako tichou vzpomínku… :-)

0 0
    • crzcba  

Datum zápisu: 27.ledna 1992

Obchodní firma: RETA s.r.o. v likvidaci

Sídlo: Ústí nad Labem, Žižkova 248

Identifikační číslo: 445 64 465

Právní forma: Společnost s ručením omezeným

Předmět podnikání:

• nákup, prodej, dovoz a vývoz jízdních kol, včetně součástek a

příslušenství, sestavování a montáž jízdních kol, nákup, prodej,

dovoz a vývoz sportovního zboží, sportovního oblečení a

sportovní obuvi

Statutární orgán:

Jednatel: Julian Schrenk

Mainblick 23, Haussfurt, SRN v ČR: Ústí nad Labem, Obvodová 761/32

Ostatní

Oba jednatelé René Taller a Julian Schrenk jsou oprávněni jednat

jménem společnosti každý samostatně, avšak musí přitom respek –

tovat usnesení valné hromady.

Likvidátor:

Mgr. Pavel Jiřička, dat. nar. 15.07.1973

Ústí nad Labem, Drážďanská 106, PSČ 400 07

Společníci:

René Taller

Ústí nad Labem, Obvodová 763/32

Vklad: 400 000,– Kč

Splaceno: splacen v celé výši

Georg Marquardt

Hassfurt, Carius Heier 18, SRN

Ostatní

Vklad: 600 000,– Kč

Julian Schrenk

Hassfurt, Mainblick 23, SRN

Ostatní

Vklad: 20 000,– Kč

Základní kapitál: 1 020 000,– Kč

Ostatní skutečnosti:

• Údaje o založení:

Společnost s ručením omezeným byla založena společenskou

smlouvou ze dne 10.1.1992.

• Usnesením Okresního soudu v Ústí nad Labem ze dne 24.11. 2003, č.j.42 Nc 7343/2003–5 se nařizuje exekuce proti povinnému RETA s.r.o. sesídlem Ústí nad Labem, Žižkova 248, IČ 44564465 a provedením exekuce sepověřuje JUDr. Ivan Rehák, soudní exekutor v Ústí nad Labem, Velkáhradební 2
      • Usnesením Okresního soudu v Ústí nad Labem ze dne 3.9. 2004, č.j.42 Nc 7803/2004–5 se nařizuje exekuce proti povinnému RETA s.r.o. sesídlem Ústí nad Labem, Žižkova 248, IČ 44564465 a provedením exekuce sepověřuje JUDr. Vlastimil Porostlý, soudní exekutor se sídlem 70900 Ostrava-Mariánské Hory, Stojanovo nám. 7
      • Usnesením Okresního soudu v Ústí nad Labem ze dne 3.9. 2004, č.j.42 Nc 7820/2004–5 se nařizuje exekuce proti povinnému RETA s.r.o. sesídlem Ústí nad Labem, Žižkova 248, IČ 44564465 a provedením exekuce sepověřuje JUDr. Vlastimil Porostlý, soudní exekutor se sídlem 70900 Ostrava-Mariánské Hory, Stajanovo nám. 7
      • Usnesením Okresního soudu v Ústí nad Labem ze dne 3.9. 2004, č.j.42 Nc 7822/2004–5 se nařizuje exekuce proti povinnému RETA s.r.o. sesídlem Ústí nad Labem, Žižkova 248, IČ 44564465 a provedením exekuce sepověřuje JUDr. Vlastimil Porostlý, soudní exekutor se sídlem 70900 Ostrava-Mariánské Hory, Stojanovo nám. 7
      • Usnesením Okresního soudu v Ústí nad Labem ze dne 3.9. 2004, č.j.42 Nc 7826/2004–5 se nařizuje exekuce proti povinnému RETA s.r.o. sesídlem Ústí nad Labem, Žižkova 248, IČ 44564465 a provedením exekuce sepověřuje JUDr. Vlastimil Porostlý, soudní exekutor se sídlem 70900 Ostrava-Mariánské Hory, Stojanovo nám. 7
      • Usnesením Okresního soudu v Ústí nad Labem ze dne 3.9. 2004, č.j.42 Nc 7824/2004–5 se nařizuje exekuce proti povinnému RETA s.r.o. sesídlem Ústí nad Labem, Žižkova 248, IČ 44564465 a provedením exekuce sepověřuje JUDr. Vlastimil Porostlý, soudní exekutor se sídlem 70900 Ostrava-Mariánské Hory, Stojanovo nám. 7
      • Usnesením Okresního soudu v Ústí nad Labem ze dne 3.9. 2004, č.j.42 Nc 7804/2004–5 se nařizuje exekuce proti povinnému RETA s.r.o. sesídlem Ústí nad Labem, Žižkova 248, IČ 44564465 a provedením exekuce sepověřuje JUDr. Vlastimil Porostlý, soudní exekutor se sídlem 70900 Ostrava-Mariánské Hory, Stojanovo nám. 7
      • Usnesením Okresního soudu v Ústí nad Labem ze dne 3.9. 2004, č.j.42 Nc 7825/2004–5 se nařizuje exekuce proti povinnému RETA s.r.o. sesídlem Ústí nad Labem, Žižkova 248, IČ 44564465 a provedením exekuce sepověřuje JUDr. Vlastimil Porostlý, soudní exekutor se sídlem 70900 Ostrava-Mariánské Hory, Stojanovo nám. 7
      • Právním důvodem zrušení společnosti RETA s.r.o., se sídlem Ústí nadLabem, Žižkova 248, IČ 445 64 465 je usnesení Krajského soudu v Ústínad Labem ze dne 4.3.2009, č.j. 72 Cm 14/2009–26, (právní moc dnem4.7.2009), kterým bylo rozhodnuto o zrušení společnosti a nařízení jejílikvidace soudem.

Spisová značka: C 1802 vedená u rejstříkového soudu v Ústí nad Labem

Název subjektu: RETA s.r.o. v likvidaci

IČO: 44564465

Sídlo: Ústí nad Labem, Žižkova 248

Den zápisu: 27.01.1992

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
      • Patar  

Vážený , když ve foru zveřejňujete EXEKUCE společnosti Reného Tallera , pak byste měl také zveřejnit skutečnosti , které vedly v tomto bezprávním cirkuse k likvidaci firmy RETA a nařízeným exekučním řízením.

Tato společnost doplatila na záplavy z Labe v Trmicích a pojišťovna se zcela vyhla likvidačnímu řízení . Morální povinností „STÁTOCIRKUSU“ měla být alespoň částečná náhrada zničeného majetku v hodnotě několika milionů. Místo toho jisté právní subjekty (jak už je to v této zemi obvyklé) vycítily příležitost zbytek majetku firmy zužitkovat zcela nestardantním způsobem – rovněž obvyklým v demoralizované společnosti.

0 0
        • mr.antik  

když už takhle na férovku, tak by se slušilo říct, co to bylo za férovou pojišťovnu. Ale proč, když za všechno může stát, nebo vlastně Klaus nebo dokonce Zeman…

0 0
          • Patar  

Která pojiš¡ovna se vyhla likvidaci pojistné události se nepamatuji . O tom , kdo rozkradl finance pro zátopové oblasti mne nezajímá.Pochybuji o tom , že někdo z vrcholné politiky ví vůbec , co se děje na nižších stupních řízení a zvláště mimo hl. město včetně právních subjeků. Tallerovi jsem se snažil i já nějak pomoci, pak jsme zjistili , že by to firmu stejně nezachránilo a injekce by se stejně „ZTRATILY“,

0 0
          • Kubiczech  

Souhlas. Typické jednobarevné hospodské plky.

0 0
            • krtex  

Musím se Patara zastat, i když o této konkrétní kauze nemám žádné informace a tedy ani názor.

Patar nikde neuváděl Klause, Zemana atp. takže hospodskými plky se dají nazvat příspěvky Tvé a mr.antika..

Já pouze vím, jak funguje správce konkurzní podstaty. Jeho jediný zájem je natahovat kauzu co nejdéle, mlžit a tvořit si zisk pro sebe. O nějakém vyrovnávání se s věřiteli či provozu společnosti byť v omezeném režimu mu NIKDY nejde..

A to je celý problém našeho „národního hospodářství“ – bohatnou ti, kteří netvoří žádné hodnoty (např. peču housky, opravuji pračky..) ale ti, kteří BOHUŽEL ZÁKONNÝMI cestami nemorálně finance odčerpávají právě těm, kteří tyto zisky tovří.

A dostáváme se k oněm pověstným nůžkám, jenomže to nejsou nůžky mezi bohatými / chudými jak se všude píše a nahlas říká, ale nůžky JAK MOC ODÍRAJÍ (rozuměj kradou) ti kteří netvoří hodnoty ty, kteří hodnoty tovří.

Sorry za OFFTOPIC, peace :)

KTX@

0 0
              • mr.antik  

Jenže dává primární vinu na stát, taková typická vlastnost, když se nám nedaří. Opravdovým vyníkem mohla být špatná smlouva s pojišťovnou, rychlost soudu nebo hospodaření samotných podnikatelů. To že při konkursech dějou různý nekalosti je druhotný.

Prostě hospodský kecy, příčinu neznáme.

0 0
                • Patar  

Když o tom nic nevíš , tak proč se do toho montuješ? Byl jsi v té době členem Asociace dovozců a výrobců? Víš vůbec něco o této organizaci?Víš něco o tom , komu tato firma mohla na českém trhu zavazet?. Problematika je více , než složitá.

Viník se píše takto!

0 0
                  • mr.antik  

Nevim, ale nevidím důvod, proč bych ze svých daní měl platit krachy firem. Bez ohledu na složitost problematiky. Už tak toho platíme víc než dost.

0 0
      • rb  

Na kteru ***** si to vykopal???

0 0
        • crzcba  

Na tu Tvou ?… by měla přestat sedlat WTB Rocket a koupit si z nostalgických i vlasteneckých důvodů taky jednu ReTu :-D

0 0
        • crzcba  

No tys mě ale na***l , kor když je to první odkaz na R.Tallera ze seznamu…

pak taky HotRock z 2003 , ten cykloservis mám ještě doma ):

http://cykl.cz/…l0305_09.pdf

0 0
          • NovakJan  

Krása, tuhle H2000 jsem obdivoval a pak koupil stejné jen o rok novější… H2000 bylo Cr-Mo a H3000 tuším dural. Fajn kola na tu dobu!

0 0
          • rb  

Si trošku hubaty fešaku,ale přikladam to tvemu mladi…

0 0
      • Trey  

Toho Herona z poslední fotky mám pořád ještě doma :) Ale teda ve žluté a s původním představcem :)

0 0
    • DejvGSR  

Jé taky mám ještě Retu. Od roku 1996 tuším. A pořád to jezdí. Je na největší svinstvo – led a sůl a td.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.