Těch 43 co stojí je fakt strop a větší zdvihy taky nepotřebuji. Je nějaká lepší volba v této cenové?
Těch 43 co stojí je fakt strop a větší zdvihy taky nepotřebuji. Je nějaká lepší volba v této cenové?
Viděl jsem v Německu Dawg Matic za 999,– EUR, ve všech velikostech, ale asi to byl model 2004…Můžeš ušetřit.
za stejnej peníz máš GT ID 3, jen bych vyměnil mechaniky Avidy za stejně drahý hydraulický Deore. Anebo že by Canyon (XC 4, XC 5):-)?
pritelka ma presne tohle kolo tyden. pekny kolo, chodi to slusne. do vidle pujde urcite pruzina a tlumic by snesl regulaci tlumeni, i kdyz nastavena hodnota je v pohode. casem. jinak v tehle cenove kategorii je to dost vyrovnany, takze zalezi co ti je po chuti.
Diky za přispěvek, nevíš kolik matig váží?
ted sem to zvazil, 14 kg +/- par deka (osobni analogova vaha) ve velikosti 15". jede jako dabel :-)
Díky za ochotu. Rozhodl jsem se teda s tímto kolem dobře ne?Víš jak to je ještě váhám, ale je to na 98%
ja osobne bych radsi Dawga, kvuli vetsim zdvihum a lepsimu tlumici (s regulaci), ale je to dalsich cca 8000 navic. ale s Maticem chybu urcite neudelas, je to slusny kolo.
rozmlouvat urcite ne,je to hodne dobrej ram ale sel bych do Dawg,ma vetsi zdvihy a prijde mi lepsi,mozna bych se ho pokusil sehnat nekde na netu.Ale podle me by nebyl problem si najit nakej malej obchod kterej to dovazi a rict si jestli by nesli trochu dolu oproti maloobchodu a nedostali se treba bliz k cene toho co chces.Me takhle kdysi vysli vstric.
Nevim to jistě, ale v místním cykloshopu, měli nějakou takovou Konu slevněnou ze 70000 snad na 40 000. když tak si tam zavolej:571627290
VŠEM: Díky za názory