hej tak to je ulet, navěšet xtrko na rst.
aspon tam neni Gila:-)
no co RST konecne dela vidlice na urovni :)
To je asi xtr – kové RST – éčko
Jo tak preci jen to je pravda :-)) Ja na to videl reklamu v novem velu, ale neni tam popis komponentu, jen fotka na ktere je videt ta RST, tak jsem si rekl ze je to nejake nedorozumeni… taky me jeste zaujalo tohle http://www.sundance-bike.cz/…sundance.htm
heh tak to je ulet,sem na to taky koukal ve velu, ale rekl sem si ze to bude nejakej omyl…:-) fakt mazec
tiez som to videl vo Vele… :) aspon mi to sprijemnilo den
inzerát na dolekop :) Prodám vidlici RST Gila T4.V dobrém stavu.Stara asi pul roku a jezdena pouze rekreacne.Hodil sem tam jiny pruziny takze funkcnosti je na urovni dirt jumpra.
No tak to je rachot, tu vidlici chci, protoze to je urcite dukaz ze zazraky se deji:-)
to je uplne dokonalej bike pro snobsky turisty:-))
opravdu dlouho jsem se takhle od srdce nezasmal.. ((-:
A té hlavovky jste si vážení všimli? TIEN SHIN!! Že by maskovaný Těšín?
Soráč TIEN HSIN, no tak s přesmyčkou,no.
Eště přesmyčka TIEN SHIT
Ja myslim, ze bude fungovat stejne jak kdyz si chrti nastavi drazsi vidle. Tady se usetrilo na spravnym miste (teda pro chrty).
Mne to neprijde jako totalne spatna volba. Ja bych tam dal uplne pevnou levnou Cr-Mo, pouze jako drzak predniho kola. Kazdej ma pak alespon moznost vybrat si vidlici podle sveho a nemusi resit prodej na inzerat, kdyz chce misto SIDa Foxku nebo naopak.
… to je slušný :-)) Ale ještě lepší je to, co je napsaný v tabulce s údaji „DOPLŇKY“ :-))))))) Jako že sedlo, řidítka,brzdové páky… pravá i levá :-))) Nebo slovo doplňky špatně chápu ?