Při srovnání více kusů těchto pláš?ů jsem zjistil, že některé kusy jsou podstatně užší (cca o 5 mm) a taky nižší, než klasická 2,1. Označení pláštů je však úplně stejné.
Při srovnání více kusů těchto pláš?ů jsem zjistil, že některé kusy jsou podstatně užší (cca o 5 mm) a taky nižší, než klasická 2,1. Označení pláštů je však úplně stejné.
a porovnáváš stejný typy (drát/kevlar) jinak mezi plášti jsou velké rozdíly typicky váha lítá ±50gr a někdy i víc
Všechny jsou 2,1 kevlarové, váha se liší cca do 10 g! Měl jsem doma 10 párů, takže jsem mohl srovnávat.
Vazil jsem tri, a rozdil byl 20–25g. Na weightweenies.starbike.com/listings.php jeste vetsi. A myslim, ze cim lehci 2.1" plast je, tim je uzsi.
Neměli by být pláště snad stejně široké, když výrobce udávává 2.1:-).....
Jses naivni jak prvnicka :)
A bude to bolet?:D
prvně to vždycky bolí, ne?:-)
…ještě prosím jak jsi měřil, chybí mi způsob porovnání. Nahuštěné se stejnou duší ve stejném ráfku předpokládám… Nebo jen tak bajvočko…nebo od kraje ke kraji ve zploštělém stavu ?
Obě gumy na stejnem rafku se stejnou dusi, pri stejnem tlaku. Nahore jsem hodil i odkaz na fotku pro porovnani rozdilu, ktery je videt na prvni pohled.
Tak to mi na německou preciznost nesedí. Že oni to formují zase nějaký aziati ;)
Ja si myslim, ze se dneska ojebava vsude. :-)))
//Ja si myslim, ze se dneska ojebava vsude. :-))); // Už je to sice dost OT, ale nedá mi nevzpomenout, před deseti lety jsem si koupil skvělé německé boty Hanwag – made in Germany. Slouží s podražením Vibramky doposud v naprosto dokonalé kondici. Nedávno jsem si koupil od (prý) „GREAT BRITISH MOUNTAIN COMPANY“ boty. Když jsem do nich chtěl vlézt, vidím „Ingenering and Design by Italy“ a pak ještě nenápadné „made in Taiwan“. Ach ta globalizace :o
máš si kupovat Meindly :)
boty z meinlu? to uz radsi z tesca:-)
to radši chodit bos
Ja taky nechapu nic, ale jezdi se mi na nich dobre.. :) Kazdopadne mi nikdo nedokazal poradne vysvetlit rozdil mezi verzemi light a light evolution…
Pokud vím tak žádná verze light neexistuje, pouze RR evolution a to co šopy prodávají pod označení light je pouze OEM verze bez krabice.
Tak nedalo mi to a zašel jsem do sklepa ty svoje změřit, takže RR Evolution 2,25 na předním i na zadním 51mm, což pokud počítám palec jako 2,54( doufám, že správně) odpovídá šířce 2,08 palce. Výšku jsem zkusil taky změřit ale to šlo hůř bylo to kolem 48 mm takže je nižžší než šiřší. Všechny rozměry jsou bez vzorku tedy měřen běhoun mezi špunty.
takze pres spunty to da tech 2.25?
nedá ani omylem… ono totiž ty 2,25 jsou stejně široký přes boky i špunty :)
Tech 51 mm sedi. Druhy plast mel ale sirku jen 46 mm!
No to by odpovidalo memu 2.1.
Ty jo, tak soudě podle obrázku na kterej si dal odkaz výše se oplatí si prohlídnout dezén a všimnout si rozdílů – u jednoho se špuntíky téměř dotýkaj. Není to jen blbě potištěná série 2,25"?
Hm, aha, oni jsou pootočení, no Pekáčku dvakrát čum a jednou piš…