tak co kolik vas tam bude?
tak co kolik vas tam bude?
Jako mistrovstvi sveta ceho?
dyt to pise… mistrovstvi sveta v praze :-))) ale nikdy sem o takovy discipline taky jeste neslysel
a co je teda ta praha?
…nebo prahovani? :-)
..kdo prinese vic prahu! nebo prazcu? Uz si to nepamatuju – dlouho sem to nehral.. :-)
Prazeni kavy:-)
jestli je chlast zadara, tak mě piš třikrát..
no jako v bmx na štvanici!!
a to tam jako bude dave mirra,matt hoffmann atd…?:-)
ti dva zrovna ne ale plno jinych skvělych jezdců se podivej na stranky www.bmxworlds05.com
tak z tech jmen znam maximalne:Simon Tabron a Jay Miron.ale nerikam ze jsem vzdycky sledoval X-games nejak pravidelne:-)
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-)
fakt tak to je super! bude to pět dni v kuse tak to tam bude hodně v pohodě
a jeje:-),zase nekdo „hodne v pohode“:-)).jestli tam budou samy „hodne v pohode“ tak se stvanici asi vyhnu:-)
tak přit a budem dělat že to neni hodně v pohodě!
ne hele,ja bych jeste vsechny nakazil,to nechci:-)
Ty radsi do nonstopu nebo nejaky zakoureny herny, co? Tam je to totiz fakt v poho ;)
no jasne!:-).ne hele myslim ze nevis kde delam,spatne soudis:-).neni nonstop jako nonstop.nemam pod barem ani trubku,ani pistoli a dokonce ani ochranku:-).je to takova klidna ctvrt:-)
No kouknout se neprijdu, by se to mohlo zmenit :)
myslis zbrane nebo klidna ctvrt?:-).bych to typoval na oboji:-))
Schvalne jsem nespecifikoval :)
a co ty budeš tam?
Podle toho jak se mi povede kvalifikace :)) Ne, ja na prckach nejezdim. Nevim jestli mi to s necim nekoliduje.
Me na prckovi obcas kolidovali holene s pegama… :-)
Kdyz se ti smekne noha z pedalu je to tech nejstrasnejsich 20cm jaky znam… no mozna jeste ud cernocha ve sprse, kdyz se ohybas pro mejdlo je horsi :)
chudaku:-O,takovejch zivotnich zkusenosti…
Prave jsem cekal jestli mi to potvrdis :)
ja vim:-).ja takovou cenu zaplatit ochotny nejsem:-)
napada vas kam se ty lidi naskladaj ??? kdyz bylo MCR tak bylo docela husto…ja se tam taky kouknu
to je fakt ja mam berle tak jen doufam že si tam sednu stat dlouho nevydržim..
hm,tak to nebude moc v pohode.