taka je to za nama serie 3zavodu konanych ve 3ruznych zemich EU :-) bylo by super to tu trosku zhodnotit, porovnat zavody, trati, organizatory a hlavne pridat vase jeste zive vzpominky a nejaka fota z dnesniho zavodu v Nemecku :-)
taka je to za nama serie 3zavodu konanych ve 3ruznych zemich EU :-) bylo by super to tu trosku zhodnotit, porovnat zavody, trati, organizatory a hlavne pridat vase jeste zive vzpominky a nejaka fota z dnesniho zavodu v Nemecku :-)
Anketa: pojedete marathon mana pristi rok?
tak ja sem uspesne zdolal cca 300km behem 3zavodu (malevil:)-zzasvecenci vedi;) serie a tim padem se tesim „titulu“ marathon lempl 2006 rekl bych ze na psychiku byla nejtezsi asi salka, na techniku* nemecko (pls cabbage posli fotky jecnakovi;) poradatele to meli zvladnute nejlip asi na malevilu??? salka skoda zasobeni obcerstvovacek a pak chybky s trati nemecko zas nezna cipy, a nedalo jedinou tycku:-/ ale jen pivo, na ktery se asi budu dosmrti koukat ve vytrince;) a neumej narozdil od rakusaku objednat pocasi:)))) pride mi ze napad protahnout lidi 3ruznejma zemema je velice zajimavy, tak by bylo super pokracovani
*rozumnej zavodni stroje
zacsveceni vedi… :)
psssssssssssssssssssssssst;)
Nebylo by vubec spatny, kdyby se do serie pridal ma pristi rok zavod na Slovensku, v Polsku a Madarsku.
pošlu, až bude online, zas si nepamatuju to ftp… fotil lempl, tak mi obsah a kvalitu fotek nedávejte za vinu;)
btw: nemam ani tašku s tričkama ani s pivem, a protože si z auta vyndaval množství větší než malé cinkajících igelitek jseš hlavní podezřelý…:o)
prej taky nakou nemam:-D
nejak ti to konkurencni vlakno neroste :))) musis vic psat :)))
Maratonwoman 2007 :-D
queen;-P
jezibaba…
8-D
06 máme tady
tohele sem taky fotil ty beeeeeeeeeedaku!
© LaMaSeŠ:-)
cococo?:-)))
pěkný pihy :-)
podobnost s křečkem čistě náhodná;o)
ja chtel napsat kocku, ale sem si rikal, ze by si mohla myslet, ze se mi neco stalo .)) …ale tys to teda vymnouk
a „slečinka“ s paraplíčkem…:-D
©lempl
Předpokládám že Malevil pojedem tak jako tak a příští rok má být Salzka 200km ne dva okruhy ale jen! – info od hlavního pořadatele kterýho jsme vezli autem do Německa. Takže to pojedem taky určite a když k tomu přidaj něco rozumnýho a ne EBM tak proč nejet znova. Na EBM je jedinej dobrej „unigue item“ +2 max speed. Zasvědcení vědí, já si pro něj pojedu příští rok :)
200km Salzka jen na jednom okruhu ? Nooo, tak to vam teda nezavidim :-)
ty si vykáš od tý doby co jsi maratonman?
ještě jsem zapoměl :)
Určitě jsem nechtěla hlasovat tak, jak se mi to povedlo – jsem nějaká přepracovaná…
pozdě. teď už musíš jet. zítra začni trénovat:-)
dalsi co se chytla ;)
Tak a je to pred nama www.bikebase.cz/article.php?…
Pridan zavod v Polsku v Krkonosich. Vypada to na slusnej masakr na zacatek sezony 101 km – 3.136 výškových metrů www.bikemaraton.pl/index.php?…
Btw diky Gooode ;-)
hmmmm, ten snih vypada dobre, navic je to kousek za harrachovem, pisu si do denicku :)) a jelikoz uz je tedy znam termin Malevilu, tak predbezne bloknu chajdu, osvedcila se, ne??
Jj chajda byla super. I kdyz teda vyjizdet se po zavode do kopce :-P Mlcim, mlcim, mlcim. Blokuj.
co je psano, to je dano, Jecnak si bere stan …nekteri to jiste uvitaji :))))
jj chata super příště víc černýho pivka :)
to zas bude dilema:-(
V Polsku to prej hodne drnca, coz by se ti mohlo libit.
možná až moc.. sem silniční endurista(ale na asfaltu mi to zas nejede:))
To rekni rovnou, ze jsi ztracenej pripad. Nac chodit kolem horky kase.
no nic, koupim sjezďáka a pudu machrovat do Zoo na lanovku;-P
Rekni kdy, pudu s tebou :-)
no, asi tak za 20 minut vyrážim…;)
......pred opicema, ty by ti to sezrat mohly :)))
hmmm www.bikemaraton.pl/…0602_080.jpg tak katastrofa zůstane asi doma ikdyž se líp nosí;)
taky myslím že na fulu to pujde líp projet :)
200/200 a poradne se rozjet. Otazka je ovsem co se zbytkem trati >:-D
ale zase lepší než kdyby tam byla šotolinová cesta…
Ty to nemáš jednoduchý co?…Asfalt špatnej, šotolinový cesty špatný, kořeny a kameny na Brdech taky špatný…:-))
super. už jen změnit závod v německu a nebude to mít chybu. na to polsko se těšim. škoda, že letos Blacky nedojel Německo a Bulda tam vůbec nedorazil, mohla být bohatá bedna:-/.
po dojetí Salzy jsem si říkal, že už tohle nikdy nepojedu a teď už jí mám v deníčku zaškrtlou:-)))
to o tý salce sem si řikal v 2.-3. kopci;o)
všechno dobrý ale ty prachy za salku to je šílený
upřímně řečeno, prachů vynaloženejch na zdolání 200 km vůbec nelituju. jsem zvědavej, jestli letos bude jiná trasa
pristi rok se pocitaj jen tri nejlepsi vysledky, takze je to v suchu :)))
hmmm tak ta rakef v nemecku a předčasné ukončení mě stálo třetí flek v hodnocení… to bych blil
no, kdyby ten závod vynechali tak jedině dobře(z pohledu příjemných zážitků)…
…napodobne .....nic si z toho nedelej, co mam rikat ja, pro me navic brambora v ceskym poharu i s jednim chybejicim zavodem …me ty Budejice staly bednu urcite, nejspis to misto vprostred :((
hmm…extrémisti !!!!!!!!!!!