Měřím 180cm a chci si koupit rám Spyder ALU 7005 3× zeslabovaný Columbus Zonal 19''. Nemám bohužel možnost si ho někde vyzkoušet. Myslíte že mi nebude velký ? Dík
Měřím 180cm a chci si koupit rám Spyder ALU 7005 3× zeslabovaný Columbus Zonal 19''. Nemám bohužel možnost si ho někde vyzkoušet. Myslíte že mi nebude velký ? Dík
ty vol*e … JA: vyska 182 SPYDER: ram v. 19'
Na tomhle rámu (04) si nechala postavit kolo kamoška. Seděl sem na tom a asi bych vzal 17". Měřím 179cm. U 19" jsem měl horní rámovou trubku moc blízko rozkroku, když jsem stál na zemi. Ona má 183cm a má delší nohy, tak jí to vyhovuje.
Mám přesně ten samej a měřim něco kolem 175cm a je mi uplně přesně. Takže ti spíš možná bude malej…těžko říct, myslim si že to je dost individuální, já asobně mám radši menší rámy.
já mám právě také raději menší rámy. Proto s bojím že to bude velké. :-(
Tak si prostuduj geometrii a a porovnej třeba s Meridou, Authorem nebo s něčím co maj všude a koukni na to někde v krámě… To bude asi nejlepší…
Imho a nebylo by lepší si ho k nim zajet vyzkoušet, když už chceš takhle drahý rám?
myslim ze u takhle levnyho ramu to nema cenu.
kuš! hele jako kdybych nesehnal tak dobře ten fuji, tak bych jezdil spydera. Mě to přijde optimální poměr cena/výkon. A to že se na tom dá vyhrávat je vidět na Beedovi :)
jsem si delal srandu ne?:-)
to se mě ptáš? :) hele kdybys večer nemohl, tak pošli tu svoji, at se hezky oblíkne a ptá se na nějakýho Blackyho :)))
hele ty mas tu svoji uz davno doma ne?:-) a navic tu moji bych potreboval poslat sam,je v italii.na soustredeni s beachovou repre.ze pry se opalila.ono to muze znit jako vtip,ale ja videl fotky z minulyho leta.misto mulatky mi prijede cernoska,taky dobry.
chtěl jsem něco napsat, ale pak to radši smazal :) přeci jen mělo to tady být o tvrdých pavoucích – spYder a já nechci napínat význam slova offtopic do extrému :)
ja vim:-)).ale dneska musi byt asi kazdymu jasny ze mam porouchany icq:-)).
mě v práci nejde :(((
takže myslíte, že na mou postavu 180cm bude 19'' akorát ? Dík
Já mám 189 a měl jsem 21 a byl akorát.
no jo, já mám ale 180cm !!! z toho plyne že bude pro mě 19'' malý nebo velký ?
zalezi taky jak mas dlouhy nohy ne???
Z toho plyne že si to u někoho kdo tu 19" má vyzkoušej…
výšku rozkroku mám 83cm v riflách tak 80cm.
Skus si spočítat posed podle
http://www.wrenchscience.com/WS1/default.asp
ta figura s kotama.
Docela to sedí. Pokud seš chrt, tak potom doladíš posed představcem.
to co ti to vyhodi je pro chrty nebo pro turisty??
Takovej střed, jako chrt chce něco přidat, dle chuti (u silnice to sedlo přesně, u HT +2cm na představci, abych se lépe cítil :O)
Jinak se to tu už probíralo.
Já mám 181, ten samej rám v 19", představec 120 a je akorát. Rám je trošku delší, skoro jako Merida, tudíž posez je trochu sportovnější. Ale to mi vyhovuje.