tak by me jenom zajmalo jestli si na bajkuu dělate skoro všechno sami nebo to radeji date do rukou servismana dik za nejaky ten přispevek
tak by me jenom zajmalo jestli si na bajkuu dělate skoro všechno sami nebo to radeji date do rukou servismana dik za nejaky ten přispevek
klasicke veci si delam sam predni a zadni nabu davam do servisu, jedenkrat do roka se to da prezit, .-)
Už vše sám…
komplet vše si dělám.Pak tomu kolu mohu na 100% věřit a má člověk k tomu takový lepší vztah.
Souhlas s Vlkem. Není nad to dělat si na kole všechno sám včetně vyplétání a centrování.
Jenze to jde jen u jednoduchejch kol :( a i na to musis mit vybaveni.
Víš že mě teď napadlo jestli si nekupuju kola, na základě toho, jestli odpovídaj mým servisáckým schopnostem.
Tak tomu teda nerozumim. Ona jsou nejaka jednoducha a slozita kola?
Ti dam poladit 5th Element. Myslim slozit ne nastavit :)
Naprostý souhlas, absolutně vše sám, pak mohu mít absolutní důvěru a nadávat můžu jen a jen sobě. Nářadí používán pouze k těmto účelům určené tzn. nejdu sekat trávu kleštěma :-).
proč ne ?
Musíš se hrbit a bolí z toho záda
Do servisu len výmena stredovej osky, nemám na to náradíčko, inak všetko sám.
Vzhledem k tomu, že jsem šikovnej jak hrábě do kapsy, tak servis. Ale štvou mě.
Tez si vse delam sam… jen pokud je neco noveho tak se zeptam kamose v servisu a je po problemu. No samozrejme nemam vidlu na centrovani takze prepletani a centr je vzdy u kamose v servisu. :-) Jinak kdyz si to vse delam sam aspon pak muzu na sebe nadavat kdyz na neco zapomenu.. i to se stane :-)))))))))))
no ja si svyho rockhoppika davam zasadne ke kamaradovi do servisu.vlastne se o nej o chudaka moc nestaram, fuj mela bych se stydet.asi se budu muset naucit aspon nejakej „serizovaci“ zaklad, muzu se vzteknout kdyz mi nekde v terenu zacne blbe behat presmykac a ja ani nevim kterej sroubek utahnout nebo povolit.ale kdyz pichnu tak si to sama vymenim, to je prvni krok k uspechu:-))blby pak je kdyz vymenenou dusi nemam cim nafouknout, to by ani nejlepsi servisman proste nezmaknul.
Do servisu jdu se vším, na co je potřeba speciální nářadí. To, co se dá udělat sadou inbusů a klíčů, si dělám sám …
Do servisu nechodim s nicim bo me parkrat ze zacatku meho bikovani natahli a oblbli a tak si uz pres 10let delam vsechno sam, teda vycentrovani nechavam na kamosovi s centr vidli ale vypletu to sam.
jediny do ceho se nepoustim je tlumic. jinak vse bez problemu.
Kromě odpružené vidlice (je stejně po smrti) na kole dělám servis sám. Vím jak na tom kolo je a nejsem vázán milostí či nemilostí servisu. Pravda trocha toho nářadí je potřeba, ale záleží i na tom, kde se momentálně vyskytujete s případným problémem. Sem tam nějaký experiment a je to.
Mám pocit, že se v servisech příliš používá slovíčko „nejde“. Např.: to už nejde opravit či seštelovat, musíme dát nový… Asi aby měli obrat, že?
rek bych,ze jim spis pujde o zisk,nez o obrat :)
Kdyz ti nekdo prinese stary zadni kolo z favorita, ze ma prasklou osu a zborenej rafek.. Co je lepsi: dve hodiny ses s tim opravovat nebo mu za 400 prodat cely zadni kolo?
To dost zalezi na uhlu pohledu – z hlediska ekonomie a hlavne nervu opravare zcela jiste nove kolo, z hlediska zivotniho prostredi oprava…
hehe, to sem udelal jednou a uz nikdy vic, kolo za 400 bez centrovani nevydrzi moc dlouho,spravidla sem to delal po kazdej druhej vyjizdce
na co staci naradi doma, udelam si sam … ale toho moc neni, investice do stahovaku apod se mi na obcasne pouziti nevyplati
Myslíš závratnou investici 65,– Kč za stahovák klik?
kliky sundavat nepotrebuju, ted bych jednu spis potrebovalk utahnout aby se nepovolovala
Ja jsem nesikovnej a nemam cas, takze kdyz se mi neco nepozdava, tak servis…
sam, chtej za to moc penez a temer vzdycky to poserou…