Ahoj, jaky ja vas nazor na naby DT Swiss Onyx v porovnani se Shimano XT, oboji pro disk. Jde mi spolehlivost, servisovatelnost do budoucna, vyhody lozisek nebo konusu, adt. Co vzit radeji? Diky
Ahoj, jaky ja vas nazor na naby DT Swiss Onyx v porovnani se Shimano XT, oboji pro disk. Jde mi spolehlivost, servisovatelnost do budoucna, vyhody lozisek nebo konusu, adt. Co vzit radeji? Diky
já bych šel do DT. Náby Shimano poslední dobou nic newvydržej
no mě teda xt držej, ikdyž zatím jen krátce cca 1500km, ale zase těch brodů už bylo víc jak 50 :)
onyx je zajímavej přední light (váhověú ale to asi není na disc. hlavní rozdíl je konusy vs průmysly
No, namejch budou 4000 a uvnitř furt čisto, brody bahno atd. Zatím ani žádná vůle.
jednoznacne Onyx ! Mam par zkusenosti s XT nabama – absolutne blbe utesnenej orech, kterej po par projizdkach je vevnitr pekne zasranej. Ja jezdim onyx, predtim Cerit. Max spokojenost ! Shimano nema naby moc vychytany. hlavne oblast orechu.
Já mám s Onyxy problém po jednom roce ježdění.A shodou okolností právě s ořechem.Ale zase je výhoda dlouhý záruční servis,popř.výměna celého náboje,což se v mém případě pravděpodobně stane.Jinak je samozřejmé,že Shimano je v nábojích kromě XTR naprostý shit.
mel sem problem u Ceritu – prasklej praporek – behem tydne mi z bottica prisel novy v zaruce. A naboj behal zas jak novej. :)
XTcka jsou super. Par se da sehnat skoro o polovinu levnejs nez Onix a to vcetne rychloupinaku.
Zvlaštní, že to někomu chcípne po pár kilometrech a někomu ne. Nešetřim je a fungujou. Neumím si dost dobře představit v čem se musí jezdit, aby to šlo do kelu. Asi pokolena v bahně.
jezdím onyx 2roky -asi 3000km bez jediného problému,předtím jsem měl LX a 2× mi praskl ořech,určitě jdi do onyx.Má alu prachovky a to zpracování,radost pohledět.
http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?…
Ve predu mam ONYXE, do zadu jsem radeji dal to XT.
Ja to tusil, ze to nebude jednoznacne:) To starsi vlakno mi uniklo.