Ahoj, nechavam si dělat kola z komponentu DT Swiss a zajimalo by mě jaký s nima máte zkušenosti. Jsou to docela gramhoničský věcičky. Váhově to vychází víc než skvěle. Díky… Fido
Ahoj, nechavam si dělat kola z komponentu DT Swiss a zajimalo by mě jaký s nima máte zkušenosti. Jsou to docela gramhoničský věcičky. Váhově to vychází víc než skvěle. Díky… Fido
cus, co treba projit starsi prispevky, zrovna za poslednich 14 dni se tu o DTckach napsalo vic nez dost …
Vlastnil jsem Cerity / tedko sem je prodal a yakoupil onyxy… Jsem s obouma naprosto spokojen, pouye jednou mi u ceritu prasknul praporek v orechu – v botticu mi bezproblemu uznali reklamaci a do 2–3 dnu poslali novy, jinak stoji asi 40kc…
cerit ma praporek a ne ozubene soukoli ?
MAm/mel sem naby CERIT. Predni je stale v poho, ALE v zaddni uz sem musel vymenit 2 loziska ze tří. A pak mi rupla „kruhova pruzinka“ pritlacujici praporky v nabe. Tu sem vymenil a asi po 2tydnech semi zlomili oba praporky !! Ted mam vzadu DEORE M525 nabu za 500kc a je vpoho, teda zatim…
Cerit i Onyx mají praporek, nikoliv zubatku. Zubatku mají 240 a 340. 340 je podle mne to na co se třesu :-)…
Proc jsi je menil?Podle katalogovych listu DT jsou Cerit a Onyx stejne naby,jen Onyx ma navic odlehceni priruby pro kotouc,tzn par gramu dolu.Jinak orech je u obou klasika,tj praporky.Skoda ze volnobezky s celnim ozubenim delaji jen na 240 a 340:(
Nechtěl jsem zakládat novou diskusi,tak píši sem – chci si nechat vyplést nová kola pro kotoučovku – uvažuji o DT Onyx nebo o Ritchey Pro Disc – cenově podobné, váhově taky…O DT se už psalo hodně(hlavně ale zadní náboj prý nicmoc), máte ale někdo zkušenosti s Ritchey? Náboj Ritchey bych pak zapletl do Ritchey ráfků Disc Ocr Pro. Díky za postřehy.
tak spis se zamer na ty rafky a prehodnot to.
Náboje Ritchey vozím cca rok. U zadního mi už 3× měnili ořech. Pokaždý se zaseknul. A co jsem slyšel tak maj nějakou konstrukční vadu a stává se to běžně. U těch posledních modelů.
mi se takle zasekla deoreckova naba bez prirub z roku – myslim – 2001 ..
Popiš jak to vypadá, když se to zasekne. Myslím, že když stojíš v pedálech, tak to musí udělat pěknou paseku. I když myslím, že takhle se to nestalo, protože o ten zážitek byste se už podělili
Prostě to šlo čím dál tím víc ztuha až se to přestalo točit úplně. Kdyby se to kouslo najednou tak si to nechci ani představit
DT Onyx vozím vzadu na sjezďáku a je to super:-) mám ji nějakečj ten pátek, asi přes 2roky a drží v pohodě, u levnějších náb mi okamžitě odešel ořech a osička:-) Vřele doporučuji na cokoliv, sou to dobrý náby…