Mám možnost sehnat celkem levně náby DT Swiss Onyx, ráfková verze. Zajímalo by mě, jaký jsou s nima zkušenosti…
Mám možnost sehnat celkem levně náby DT Swiss Onyx, ráfková verze. Zajímalo by mě, jaký jsou s nima zkušenosti…
Jen chci ještě dodat, že jezdím za každýho počasí, mám kazetu osmikolo Sram 5. ještě přemýšlím o LX, poraďte mi…
Jezdim zadni discovej asi rok a pul a naprosto ok, maximalne asi 5× se me stalo ze jakobych proslap, lehce ale, proste mozna orech se uz dozaduje vymeny, ale nemam vakl a celkove maximalni spokojenost, jen dodam ze to mam na DH kole
Jo, jestli to je stejnej system jako DT Hugi, tak ne orech, ale jenom rozebrat, vycistit a znovu namazat. Preskakuje tam rohatka, nebo jak se to jmenuje. Nebo ji vymenit.
Onyx nema rohatku, ale klasiku orech
zase tak moc klasika ořech to není, tělo ořechu má zevnitř zuby do kterých zapadávají čtyři praporky (vždy dva a dva vedle sebe) http://www.dtswiss.com/…28235162.jpg
A nevypadá takhle náhodou klasickej Shimano ořech??
a nema takhle nahodou klasickej Shitmano orech jenom 2 praporky? :)
dobrá volba, neprohloupis, otazka je, co to znamena, ze jsou levne ? Nejsou jety ?
Jetý nejsou, prostě jen akce od kámoše, dostal je jako dárek a nehodí se mu… začal jezdit DH:)