Ahoj, ve ctvrtek se vam jedu mrknout do metropole, a tak bych chtel co nejkomplexnejsi seznam cyklistickych obchodu, pokud mozno kolem centra…budu kupovat silnicni tretry
Ahoj, ve ctvrtek se vam jedu mrknout do metropole, a tak bych chtel co nejkomplexnejsi seznam cyklistickych obchodu, pokud mozno kolem centra…budu kupovat silnicni tretry
Kokukni nekam do zadu do Vela nebo do Peletonu… je toho dost.
Silnicni tretry – zkus Adidas outlet Na Porici – mely tam zajimavy ceny.
Ale velikosti do sedmičky a pak až od jedenáctky
Ještě bych checknul Outlet na Zahraďáku… měli tam adidas tretry kolem 1000…
Na porici je outlet Adidasu? To jsem nevedel. Chodim obcas do outletu na Zahradnim meste a tam uz par mecicu nemaj z cyklistickyho sortimentu v podstate nic…
treba bikeranch tam neni.ale to je mozna dobre:-)
jako bez ******, když nepočítám to že se ti tam nutěj když zevluješ uvnitř, tak já jsem s nima spokojenej, seřízli mi vidli a posunuli ježka, na počkání a zadara… sortiment no to už je horší, ale co chceš od kamenýho shopu :)
mozna to bude tim ze mas bike fuji a ty tam maj moc radi :D
bikeranch bejval v pohode, kdyz tam jeste delal kamos Sambi.. ;) ted to beru jen tak jako ze existujou.. no ale stejne sem tam koupil desky do brzd, protoze to byl jedinej shop v centru, kde meli skladem desky do 525tek.. to je uroven.. :/
docela bych se Bike Ranche zastal, v obleceni slusny vyber, hadry Brico nejsou vubec spatny. Kolo jsem tam zatim nekupoval a servis nepouzivam, tak nemohu posoudit.
Ja obcas nakupuju v Bike Ranchi v Pocernicich (protoze to mam cesto z prace domu), i servis jsem vyuzil, a nemuzu si stezovat.
Bike ranch v Počernicích je sqělej. Márty tam dělá dobrej servis a je na něj spolehnutí. Na Palačáku – taky no problem :-)
me malinko vadej jenom jejich ceny:-).potom maj taky takovy malinko jiny prodavace:-).ale nerikam ze to je uplne spatne.
Jen počkej, Zající!