nazdar… Chtěl bych si nechat narůst delší vlasy, jenže už teď když trochu porostly, a nasadím si přilbu lezou mi ven těma dírama na větrání a vypadám jak osel:) Jak tohle řešíte, jestli to někdo řešíte? :) Díky.
nazdar… Chtěl bych si nechat narůst delší vlasy, jenže už teď když trochu porostly, a nasadím si přilbu lezou mi ven těma dírama na větrání a vypadám jak osel:) Jak tohle řešíte, jestli to někdo řešíte? :) Díky.
šátek?gel?sí?ka :o)
ten gel by byl asi nejlepsi
ked mas rad gel ktory ti steka po ksichte(na biku sa spotim) tak je gel idealne riesenie
Mne teda vlasy tak netrcely a ted uz culik:o)
Tak když máš jen tři!…:-))
Bohuzel ne zlate a ani s tim vsevedem to neni uplne ono:o) ba ne mam vlasu na 2 hlavy…
To bylo myšleno kté tvé fotce v profilu(krteček)-nevím jak bys půlil ten třetí, když máš vlasů na 2 hlavy!
Aha…a ja myslel, ze ded vseved:)
Co dlouhý vlasy. Já si před pár lety v zimě nechal udělat dready a zjara jsem zjistil, že giro za skoro 5 hadřů je mi malý. Vlasy šly dolů. Teda část, takový čírko z dredů mi nějakej čas zůstalo.
Jo to ted taky resim (dredy udelat/neudelat). Mam strach z plavani, aby na mne vsichni necumeli jak prijdu na bazen s dredama :-) Pro vetsinu lidi je to humus :-) Tak mam strach aby vsichni nelezli z vody jak tam vlezu já.
to bych naopak uvital, kdyby vsichni vylezli z bazenu, kdyz tam prijdu… nekdy to je spis okopavana, nez plavani :-)
Jo, tak to se těš na letní průjezdy kolem vody. Spousta mušek, který ti do toho nalítaj větracíma otvorama a už to z hlavy nedostaneš. Ale to mě nějak nevadilo. Stejně jsem si myl hlavu tak jednou za měsíc, tak mě nějaká muška nemohla rozhodit :-)
oni se stejne sletavaj za vuni z dredu se linouci…
Je to humus :)
Bud mas blbe vlasy alebo blbu prilbu; skor to vidim na tie vlasy, najhorsie su take ani kratke ani dlhe. Ja mam vlasy dlhe priblizne 23–24cm, XC prilbu Giro Torrent a nemam ziadne problemy. Skor ti mozu odstavat v oblasti remienka ktory vedie popod bradu – ale to sa da riesit tym ze si prilbu nasadzujes opatrne a davas pozor aby vlasy este pred zapnutim remienka smerovali tam kde chces. No a uplne najlepsia je integralka kedze cim vacsie otvory tym vacsia pravdepodobnost ze sa cez nich vlasy dostanu von.
Někdy bych to chtěl řešit. Ale nezávidím, mám nahoře zcela bezúdržbovou pleš, což je velmi praktické.
v pohodě se vejdou, ikdyž jich máš opravdu hodně. Můžeš si pomoct nějakou gumiškou atak. Akorát je v té helmě pak strašný vedro…
ja mam take stredne dlhe a mam s tym tiez par starosti…riesim to tym ze ked si nasdaim prilbu (integralu) tak asi 3 minuty si ich zastrkujem tam kam maju ist – teda do prilby. Najviac mi trcia z predu v oblasti oci a huby
No kdysi kdyz byly kratshi, tak bud sem je nejak pozastrkoval, nebo pak pouzival shatek… Ted mam culik…
Me uz to taky docela narostlo, mam cepicku z moiry a v pohode…
PS: me nerostou vlasy do dylky ale do vysky…
jak jsem mel loni dlouhe vlasy (50cm), nijak mi nevadily. Ani v integrale, ani v normalni cyklohelme. Snad jen cepka drzela trosku hure.
mám vlasy už dlouhý a stažený do culíka..o)) bez problema..o)
Co takhle polozit tento dotaz do ‚Vypadáš skvěle‘ ;)
Já tě povzbudím, mně už dorostli – 60 cm a z přilby mi netrčej. Akorát mi ně lítá bahno od zadního kola… :-)))