Prosim poradte ktora je z nich najlepsia Jazdim dirtstreet a potrebujem aby co najviac kusala Viac ako 2500Sk na novu brzdu nemam Dik moc
Prosim poradte ktora je z nich najlepsia Jazdim dirtstreet a potrebujem aby co najviac kusala Viac ako 2500Sk na novu brzdu nemam Dik moc
pls pomozte je to dolezite
já bych do nich nešel, ale to jsi asi slyšet nechtěl :) právě že tyhle nekoušou vůbec, ale třeba ty co jsem zkoušel byly blbě seštelovaný…
Ja som zas pocul ze toto su jedny z najlepsich mechanik A pocul som napr ze uz take shimana 495 kusu tak neviem
ja bych bral Avidy . Takovej rozdil proti BB7 snad neni (krome stelovani vnejsi desky)
HMX1 su shit, pokial sa neupravi prevodova paka na prasati , nedaju goldfreny (treba prebrusit dieru) a nepouzije dlhsia brzdova paka. To je moja skusenost.
Tak pojdem asi do tych avidov Hm dik
No, pokial by si ale lacno (<1000) mohol kupit hmx-1, tak sa tomu da lahko pomoct. Paky sa daju kupit az asi 150,– sk, predlzenie prevodu na prasati – to je jedna skrutka + podlozky, par korun, goldfreny stoja asi 350,– sk nove, a na predlzenie diery staci vrtacka s prislusnym malym zariadenim.
sa trochu prizivim :-), kde v ba tie goldfreny?
Kaktus ich predava, raz som ich kupil v sacku bez oznacenia, raz normalne balene. Myslim , ze su to goldfreny, ale nie som si upne 100% isty. Kazdopadne, mam ich na predku a brzdia celkom dobre.
Goldfreny som videl aj v XX Bike (pri Poluse) a maju tam aj Jagwire aj kopec origos platniciek, mrtny vyber, odporucam tam kuknut…