jaky mate nazor na novou sadu 0,X?
jaky mate nazor na novou sadu 0,X?
Asi myslíš X.O, což? No je to kult, až na komponenty Paul tu nic lepšího nebylo a novej Trigger X.0 to jen dokazuje… O šaltru ani nemluvim… Jen ta palba za to…
palba je solidni ale celkem povedena sada ted ji zajizdime na kole intense a celkem pekny
Intense? Co to je? :-) Dej fotku, ne?
si děláš srandu s tím odkazem ne…dyt je to starej model jak prase
Hele starej model nestarej je to Intense
Docela jsem čuměl když sem viděl Intensu postavednou na Alivio + Deore a Leaderfox Dragstar komplet na XTR :o) hustý kola takže Stará Intensa + X-0 je v pohodě.
taky jsem viděl všelijaký kombinace…ale tam byla reakce že sadu právě zajíždí na kole intenze.....na tomhle asi nepoznáš uplně nejlíp všechny vlastnosti.
Nádhera, dokonalej komponet. Jen cenna je trochu větší
nadherna, rekl bych ale ze je to sada uz budto pro vopravdicky tavodniky ((((-: nebo pro snobace… kua nejsem ani jedno ..... skoda
X.O je nadhera, ale prijde mi to spis jako takovy ulet. Krasnej sperk, ale asi nejhorsi moznej pomer vykon cena :( Saltr XTR je o polovinu levnejsi.
Největší úchylárna bude jestli tam daj to karbonový ramínko… To si rovnou můžeš koupit sadu náhradních. XTR forever!!!
hopsa hejsa do brandejsa…až spotřebuju veškerý zasoby shitmana hurá do sramu.....pačky už dělaj tak už nemam žádnej důvod zůstavat u shimana…škoda jen že ho mam na všech kolech, kua.
jj taky, sedmickova rada mi bude uplne stacit…
Sram je nejvíc… Já už asi rok rozmejšlim, jestli jít do X.0 nebo do X-9 a stále si nejsem jist. Zatim mám X-7, ale co budu dělat až se mi ten šaltr někde posere, to nevim! Asi se už budu muset rozhodnout…
Ja som to vyriešil šalamúnsky… Na fulle mám X.0 do ktorej som sa zamiloval okamžite keď som ju videl a akýkoľvek racionálny názor išiel v tom momente doprdele (naš?astie bez akýchkoľvek MOC prirážok…). Na druhom biku ktorý som dostaval tento rok som nechcel zosta? u obvyklej kombinácii XT+XTR ale podarilo sa mi lacno zohna? skoro nepoužívaný komplex 9,0 SL a teraz som ale hodne , naozaj hodne vysmiaty…
Kamosovi praskla 9.0SL sama od sebe v pulce paralelogramu :( Ale uz na to mela asi vek. X.0 slouzi Sirenne perfektne.
No a ona to myslim otestuje v opravdu hard podmínkách, což? Takže X.0 je vlastně takovej dvousetgramovej heavy duty šaltr:-)))
Pá-dlisto nestraš, teraz budem ma? zlé sny. Na druhej strane na tom biku behám hlavne cestu takže mu dávam min. takých 30–40 tis. km… :-)
žádnej strach co pozoruju 9.0 a X-9 v ostrým nasazení na DH a FR mašině , tak Shimano by slo dokopru dřív nebo stejně.
vzhled je super a moznost poridit jenom poskozenej dil taky, ale ta cena za nejdevastovanejsi dil na kole je brutalni. za ty prachy si to koupi jenom blazen.
No, je hezký, že se šatr dá rozebrat a díly nahradit, to je paráda… Jen jsem je ještě nikde neviděl (ty náhr. díly). Pochybuju, že je Žitňák bude mít…
jj, prej to má…je to sada obsahující všechny náhradní díly a prej jsou dokonce i poskládaný…a vyjde to jak přehazka..:-)))
:-)
Rozlozeny vyjdou draz o praci mechanika ;)