ahoj, planuju koupi naboju na disc. brzdy..sem dost financne omezen takze naky DT, hope atp. je pro me trochu unreal, takze sem narazil na tyhle, ktery stojej priblizne stejne..do kterejch byste sli, popripade napada vas neco jinyho?dik
ahoj, planuju koupi naboju na disc. brzdy..sem dost financne omezen takze naky DT, hope atp. je pro me trochu unreal, takze sem narazil na tyhle, ktery stojej priblizne stejne..do kterejch byste sli, popripade napada vas neco jinyho?dik
U XSIV se nedaj vybit loziska. Nebrat. Author nevim, slysel sem i chvalu i zavrzeni. O point jen v dobrem :)
vybit loziska..co to znamena?
jezdim authory a zatim bez problemu a to je vubec nesetrim, jinak myslim, ze z hlediska servisovatelnosti a dostupnosti nahradnich dilu jsou na tom nejlip, vypadaji dobre a kdyz vymenis upinaky tak nikdo ani nepozna, ze je to author:-)
Hele, a co dt cerit. Nejsou tak drahé, a jsou to přeci jenom dt.
Nebo v téhle cenové relaci , ještě Novatec , dováží to tuším Dema SK .
ten novatec mám přední-je skvělý.Designově je to kopie pointu, konstrukčně nevím.Ještě jsem viděl za velice slušnou cenu winzip na průmyslech, ale s těmi nemám zkušenosti-pokud je někdo má zhodno?te.
tak novatec coece mi vubec nic nerika(asi to malo v posledni dobe sleduju hehe), nemas nejakej odkaz kde bych se na ne moh mrknout..treba i vcetne ceny?=)
hmm, vyzeraj solidne, nevite zda je v praze nekdo prodava?