co rikate na kompozitove dily od SRAMU jak se tvarite na spojeni dvou velikanu AVID+SRAM.....skoda ci krok kupredu?
co rikate na kompozitove dily od SRAMU jak se tvarite na spojeni dvou velikanu AVID+SRAM.....skoda ci krok kupredu?
prvni otazka-drahy,ale proc ne. druha otazka-jak to mam vedet.
Aspoň že to nazýváš kompozitem a ne plastem :o))) Ty ses nějako rozšoupl člověče s tím psaním. Proč by to měla být škoda? Zhoršily se vidle RS?
nazivam to kompozitem protoze to co pouziva sram se od plastu lisi…ale stejne no nevim co z toho bude az se spojej zatim jezdim na avidu a fajn
ja spojej??? to jako budou brzdy avid pouzivat soucastky z prehazek sram, nebo co??:)
firma sram a avid se spojej v jednu firmu a budou dale vyrabet nove komponenty
prekvapive.
to byla odpoved pro cabbage
je pardon,ja mam zakaz reagovat vid:-).omlouvam se:-)
hm,to je opravdu novinka(tak 2 roky stara), ale zatim sem si nevsim ze by na mejch avidech byla nejaka soucastka z prehazky. tak nevim co si mel na mysli.
chytracku sram nedela jen prehazky
jo takze na tech brzdach muze byt klidne kus gripu nebo neco jinyho:-)) cabbagi prosimte poradne je prohlidni,nikdy nevis co najdes:-)
pokud nevis co znamena spojeni dvou firem tak neni treba diskutovat
pokud vim tak jak avid, tak rockshox se delaj porad ve stejny(kazdy ve svy) fabrice a vetsinou se stejnejma lidma. nevim jakej by to melo mit vliv. porad je to neco jinyho nez treba u syncrosu kde zustalo akorat logo.
No hele moc tu nemachruj, nebo tě tu nebudou mít rádi (pokud to není tvůj záměr)…
to bylo na koho?
a ke komu je to prirazeny? tusis?:)
oo pardon me to teda pise vsechno dolu takze netusim komu to jeM?
jeste ti reknu jednu vec.nekdo kdo ma v profilu tolik co ty a mail ma nejakej bzzz… a je sama inteligentni otazka.. nezlob se na me,je mozny ze jsi zcela normalni..
sakra co proti me porad mas jdi si rejpat do svy manzelky mas asi nejaky kompexy ne ja sem chodim kdyz neco potrebuju zjistit a ne kdyz chci aby do me rejpal nejakej zamindrakovanej .......
hmm,to mi ani nepripominej.do manzelky jsme spolu rypali dneska a nebylo to uplne ono,ale uz je to dobry. uz te napadlo se zamyslet nad tim proc si tu par lidi mysli ze jsi jarin? ps:nejakej malej mindracek by se urcite nasel.kdo hleda najde:-)
tak hledej ale u sebe
nemas neco spolecnyho s milanem1? to ja taky podobnej pripad:-/ objevis se tu, nevyplnis si users, zakladas divny thready, nechapes ironii a pouzinavi smajliku + jeste nadavas…
dobry vecer pouze pridam nazor sram je first class a avid good brzdy dohromady budou super jiz pristi sezonu
ja ziju v domeni ze fuze jiz davno probehla spolu s truwativem, rockshoxem a nevim s cim jeste nekdy pred rokem(podle stranek sram.com to tak i vypada). jinak s tvym nazorem plne souhlasim.
s cim jezdis?
hledej…
wau:-),trvalo mi to az do otevreni obrazku 5 sekund:-)
pardon chlapci jsem tu novej ale stejne na tvym kole nevidim jaky mas brzdy a jaky mas sady celkem skresleny
brzdy na obrazku te nemusej zajimat, uz tam nejsou…a kdyby- tak co je pod obrazkem?
tak nevim jestli mluvis o mym nebo o cabbageove,ale myslim ze je obe jsou celkem slusne popsany.
tak pomaly pripojeni?:) me staci nahled na plochu:)
diky ja jsem si toho nejak nevsiml
hele jako co chces?:-),musim 4× kliknout abych se k tomu dostal a mam 1024 adslko,jeste si ze me delej srandu:-))
me staci dvakrat na „minimalizovat“:))
tak to me by stacilo jednou v liste na plochu:-).tak nemachruj:-))
tak tos uplnej dement, jestli ses za dobu co tu otravujes dozvedel neco na sve skoro otazky tak smekam poklonu, ja kdyz potrebuju neco zjistit tak napr pouziju google, a co se tyce rad kolem bajku ktere nenajdu na webu zkusim dotaz na foru. Vezmu-li tvejch pet poslednich dotazu: zkus googla nebo chocholouska.
a pohlad po hlavicce shootera :-))
zdar bajk
hele mluvis v budoucim case a me prijdou uz nejkou dobu spojeny :D
jj tvoje prezdivka by mela bejt spis gumma
a tvoje prezdivka ma jaky puvod?:-))
moc lustenin (hrasek, fazole…)
hm popremejslim
a tvoje se cte šutr? ses podobne natvrdlej:))
:-)))
kompozitu od sramu verim a jesli spojeni se sramem neco prinese fakt netusim…
duveru mam, to mas prece jedno, to je to samy jako co rikate na spojeni Adobe a Macromedie… bude z toho neco dobryho? spatnyho? asi tezko…