jaka je vase duvera ke kompozitu?viz. sram

46 nepřečtených
  • malinkej.dablik

co rikate na kompozitove dily od SRAMU jak se tvarite na spojeni dvou velikanu AVID+SRAM.....skoda ci krok kupredu?

0 0
    • enjoy  

prvni otazka-drahy,ale proc ne. druha otazka-jak to mam vedet.

0 0
    • Pekáček  

Aspoň že to nazýváš kompozitem a ne plastem :o))) Ty ses nějako rozšoupl člověče s tím psaním. Proč by to měla být škoda? Zhoršily se vidle RS?

0 0
      • malinkej.dablik  

nazivam to kompozitem protoze to co pouziva sram se od plastu lisi…ale stejne no nevim co z toho bude az se spojej zatim jezdim na avidu a fajn

0 0
        • cabbage  

ja spojej??? to jako budou brzdy avid pouzivat soucastky z prehazek sram, nebo co??:)

0 0
          • malinkej.dablik  

firma sram a avid se spojej v jednu firmu a budou dale vyrabet nove komponenty

0 0
            • enjoy  

prekvapive.

0 0
            • cabbage  

hm,to je opravdu novinka(tak 2 roky stara), ale zatim sem si nevsim ze by na mejch avidech byla nejaka soucastka z prehazky. tak nevim co si mel na mysli.

0 0
              • malinkej.dablik  

chytracku sram nedela jen prehazky

0 0
                • enjoy  

jo takze na tech brzdach muze byt klidne kus gripu nebo neco jinyho:-)) cabbagi prosimte poradne je prohlidni,nikdy nevis co najdes:-)

0 0
              • malinkej.dablik  

pokud nevis co znamena spojeni dvou firem tak neni treba diskutovat

0 0
                • cabbage  

pokud vim tak jak avid, tak rockshox se delaj porad ve stejny(kazdy ve svy) fabrice a vetsinou se stejnejma lidma. nevim jakej by to melo mit vliv. porad je to neco jinyho nez treba u syncrosu kde zustalo akorat logo.

0 0
                • Pekáček  

No hele moc tu nemachruj, nebo tě tu nebudou mít rádi (pokud to není tvůj záměr)…

0 0
                • enjoy  

jeste ti reknu jednu vec.nekdo kdo ma v profilu tolik co ty a mail ma nejakej bzzz… a je sama inteligentni otazka.. nezlob se na me,je mozny ze jsi zcela normalni..

0 0
                  • malinkej.dablik  

sakra co proti me porad mas jdi si rejpat do svy manzelky mas asi nejaky kompexy ne ja sem chodim kdyz neco potrebuju zjistit a ne kdyz chci aby do me rejpal nejakej zamindrakovanej .......

0 0
                    • enjoy  

hmm,to mi ani nepripominej.do manzelky jsme spolu rypali dneska a nebylo to uplne ono,ale uz je to dobry. uz te napadlo se zamyslet nad tim proc si tu par lidi mysli ze jsi jarin? ps:nejakej malej mindracek by se urcite nasel.kdo hleda najde:-)

0 0
                    • cabbage  

nemas neco spolecnyho s milanem1? to ja taky podobnej pripad:-/ objevis se tu, nevyplnis si users, zakladas divny thready, nechapes ironii a pouzinavi smajliku + jeste nadavas…

0 0
                      • shooter  

dobry vecer pouze pridam nazor sram je first class a avid good brzdy dohromady budou super jiz pristi sezonu

0 0
                        • cabbage  

ja ziju v domeni ze fuze jiz davno probehla spolu s truwativem, rockshoxem a nevim s cim jeste nekdy pred rokem(podle stranek sram.com to tak i vypada). jinak s tvym nazorem plne souhlasim.

0 0
                          • shooter  

s cim jezdis?

0 0
                            • cabbage  

hledej…

0 0
                              • enjoy  

wau:-),trvalo mi to az do otevreni obrazku 5 sekund:-)

0 0
                                • shooter  

pardon chlapci jsem tu novej ale stejne na tvym kole nevidim jaky mas brzdy a jaky mas sady celkem skresleny

0 0
                                  • cabbage  

brzdy na obrazku te nemusej zajimat, uz tam nejsou…a kdyby- tak co je pod obrazkem?

0 0
                                  • enjoy  

tak nevim jestli mluvis o mym nebo o cabbageove,ale myslim ze je obe jsou celkem slusne popsany.

0 0
                                • cabbage  

tak pomaly pripojeni?:) me staci nahled na plochu:)

0 0
                                  • shooter  

diky ja jsem si toho nejak nevsiml

0 0
                                  • enjoy  

hele jako co chces?:-),musim 4× kliknout abych se k tomu dostal a mam 1024 adslko,jeste si ze me delej srandu:-))

0 0
                    • pos3k  

tak tos uplnej dement, jestli ses za dobu co tu otravujes dozvedel neco na sve skoro otazky tak smekam poklonu, ja kdyz potrebuju neco zjistit tak napr pouziju google, a co se tyce rad kolem bajku ktere nenajdu na webu zkusim dotaz na foru. Vezmu-li tvejch pet poslednich dotazu: zkus googla nebo chocholouska.

a pohlad po hlavicce shootera :-))

zdar bajk

0 0
            • gummo  

hele mluvis v budoucim case a me prijdou uz nejkou dobu spojeny :D

0 0
    • JMT  

kompozitu od sramu verim a jesli spojeni se sramem neco prinese fakt netusim…

0 0
    • Siddha  

duveru mam, to mas prece jedno, to je to samy jako co rikate na spojeni Adobe a Macromedie… bude z toho neco dobryho? spatnyho? asi tezko…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.