Ahoj lidi,
rád bych si dopřál nový rukavice – na silničku. Můžete mi něco doporučit – rozumná cenová hladina – tak 600,– Díky T.
Ahoj lidi,
rád bych si dopřál nový rukavice – na silničku. Můžete mi něco doporučit – rozumná cenová hladina – tak 600,– Díky T.
kup si neco od polednika ty jsou levny a celkem slusny nebo adidasy hlavne vybirej podle dlanovyho mekceni a dlanovejch polstarku a vystuh ja jezdim s adidas a jsem spokojenej
poledniky
priklanim se taky k polednikum jsou dobry za dobrou cenu
ja som kupil za 200Sk nejake Longusy a zdaju sa mi este lepsie ako poledniky..a su krajsie:)
koukal bych i na vrchni material – dobry dela shimano (mam je druhym rokem) a do 600 se vlezes,
Mam Poledniky – vsechno ok, akorat pousti barva na omotavku :-| Takze bud nejaky svetly rukavice nebo cerny omotavky ;-)
… tak ty poledniky teda nevím, dnes jsem zkoušel asi troje a všechny mě tlačily mezi prsty, !!!???, takže jsem pořídil Louis Garneau (mám je ale na bika)
spravna volba:-) A ktery rex nebo mvents?
Shodou okolností prodávám úplně nový rukavice Specialized – černé. Normálně stojí 1000,–, dám je za 500,– – více info viz sekce BAZAR. Dohodička jistá… Nechce je někdo? tel: 602514165
… vzal jsem ty dlouhoprsté m-vents, myslím že jsou to evolution !!??
Já mám polednik GelMax za 300Kč, a sou v poho.