Jaké máte zkušenosti s bezdušovkama této firmy?
Jaké máte zkušenosti s bezdušovkama této firmy?
Já je mám krátkou dobu, konkrétně asi 1 měsíc. Jedná se o GEAX ARGO UST 2.0. Celkově ovšem působíé větším dojmem, srovnal bych to s EPLORERrama 2.1. Zatím bez defektu (ale pravděpodobně zkousnou hodně). Foukal jsem je, když jsem experimentoval s tlakem. Teď tam mám 35 psíků vepředu a vzádu 40. Tlak zatím vydržel beze zeměn cca 3 týdny. Valivý odpor na silnici je větší, a při najetí do terénu se stávají z pneumatik dravci. Dobře drží a vedou. Brzdné vlastnosti jsou velmi dobré. V bahně se poněkud rychleji zanáší a mají potom tendenci hůře vést. Jinak překvapivě pohodlné – hodně nerovností poberou. Boční výstupky dobře podrží, dokonce lépe než mé dřívější explorery a na ty nedám dopustit:O)
Každopadně je lze doporučit jezdci, který trávi většinu času na neupravených površích. Protože co se týče afaltu, tak to lze přirovnat k 2.3.
Díky za odpoved,já mám sice odjednané Mezcal 2.1 UST,ale zajimalo me hlavně jak těsní a odolnost proti defektům.Snad jsem vybral dobře.
Myslí že ta volba je určitě dobrá, jsou prý rychlý, obzvláště na tvrdých površích, maj nízkej valivej odpor, dobrá odolnost proti proražení i při nízkým huštění.
Horší jsou v bahně, tam se rychle prý zanáší a huř čistí, vyžaduju určitou vyježděnost, nebo jak to říct. Musíš je prostě ukočirovta :O)
Momentalne jezdim na Michelin JET S,ale uz dosluhujou.Trhaji se boky a moc se jim nelibi podelne nerovnosti,ale to muze byt i kolem.
Nemaj náhodou zelenou barvu, pokud jo, tak prej údajně neměli být špatný, kolik, jsi na nich najel.
Až vyzkoušíš ty geaxi, frkni sem počáteční zkušenost, tak po měsící, jak se ti pozdávaj. Uvažoval jsem o nich na léto, abych měl nějaký rychlejší. Dík.
byly cele cerne
Já bych si dal krapet jiné pláště, a schválně hádej jaké? No přece víc švihové :o)
Každopádně sorry za neobjektivní hodnocení tvýho bajku. Měl jsem bad den a tvůj miláček to za jednu osobu odnesl :o)
Když jsem se na něho znova díval, zjistil jsem, že bych si ho upravil asi jako ty. Protože už nejezdím moc švihově a spíš se kochám krajinou.
Jó, tak nějak, kochat se a úživat si. Rychlost se dá užít na silnici :O) Jsem zvědav, kdy sem šoupneš toho svýho krasavce, trvá ti to nějak dlouho, a? si taky můžu smlsnout :-)