Dá se někde sehnat na tuhle vidli měkčí pružina, než která je tam z výroby?
Dá se někde sehnat na tuhle vidli měkčí pružina, než která je tam z výroby?
taky schanim mekci pruzinu na sr suntour ale nevim jak se tam montuje
Ach muj boze! uz je to tady zase:-) Zkousel sem ji shanet a typek v jednom shopu telefonoval primo dodavateli a dokonce i ten mu rekl, ze je lepsi vyndat nebo uriznout elastomer. Ja sem celou vidli rozebral, dukladne promazal, kousek uriznul a je to vyborne (v ramci moznosti tehle vidle:-)
jak jsi ji rozdelal?
no já to řeknu za bráchu… Na levé noze máš tu kokotinu na štelování tuhosti, tak buď si na to kup klíč, nebo to chy? dole kleštěma jak jsou ty vroubky a vyšroubuj to. Pak tu blbost vytáhneš i s pružinou a uvnitř pružiny bude ten elastomer. Tak ho vyndáš a uřízneš 2–3cm. No a pak to tam všechno zpátky nahážeš…
ja mam stelovani na obou nohach ale zespod mam sroubky
na pravé máš zřejmě lockout… no a na levé máš nastavování tvrdosti pružiny… no a to rozmontuješ, tak jak jsem ti říkal
a napiš si do vyhledávání… najdeš tam miliony příspěvků týkající se tohodle shitu
Pravě že nanajdu. Kde nic tu nic na českém internetu
Opravdu je nejlepsi uriznout kousek elastomeru asi 2 cm by meli stacit a je to, nic lepsiho s tim nejde udelat. Ja jsem ho urizl v leve noze a v prave nechal tak jak je a promazal kde to slo.
v prvnim kole ji jenom rozmontuj a narvi poradnou vazelinou – obcas to docela pomuze. Taky se da vyndat zarazka na lockoutu a prestocit to vic na meko.