Aneb vyhněte se setkání s městským strážníkem v Hradci Králové – odkaz vlevo „Doporučení cyklistům“. Hned večer, z domácího počítače napíšu mejl panu řediteli MP HK.
Aneb vyhněte se setkání s městským strážníkem v Hradci Králové – odkaz vlevo „Doporučení cyklistům“. Hned večer, z domácího počítače napíšu mejl panu řediteli MP HK.
A ještě v popisu obrázku mají „Jak má BÝK vybavené kolo“ .. to sis spletl, to se nás netýká, a? si býci jezdí na čem chtěj :)
Já tam ale mám „t“
Jinak bohužel i městská policie v Praze má občas takovéhle „vzdělání“…
Ale kdyz najedes na obrazek co se ti zobrazi za „alt“??
Máš pravdu, nenapadlo mě si nechat ještě zobrazovat popisek…
ano potvrzuji :-) i kdyz jsem byk, tak takhle vybavene kolo nemam a ani mit nebudu :-)
TO JE DOCELA SOLIDNÍ ÚLET:-)
Dole je uvedeno, že za správnost odpovídá Ing. Zdenšk Šrajer, čili velitel nebo ředitel MP. Myslím si, že v civilizované zemi by asi musel odstoupit po zveřejnění své neznalosti silničního zákona.
Taky si myslím.To je fakt síla.A takoví lidi nás pak na cestách buzerujou:-(
ANo v civilizovanych zemich… tos vystihl…
Zase to neprehanejte – tohle by ustal kdekoliv na svete. To by pak kazdy vedouci musel zkontrolovat naprosto vse, co jeho podrizeni delaji a to proste nejde.
Kdyz uz je pod tim podepsany,tak by to mel zkontrolovat,sic by to psala uklizecka!
No a pak se s nima hadej, kdyz te zastavi. Nebo volat 158? Kdyz te chteji postihnout za neco co uz v zakonech neni? Co vy na to?
proc to hrotit? Sepsat protokol a jit do spravniho rizeni, to bys podle me musel vyhrat. A mozna by nebylo od veci si poznamenat sluzebni cislo dotycneho prislusnika. Az pokud by protokol sepsat nechtel (a nepustil te), tak volat 158.
158 jsou dost casto se 156 kamosi, takze by ti to moc nepomohlo. Stejne je to na obecim urade – dostali jsme pokutu za prakovani na miste, kde se parkovat muze, ale jak uz ti ji jednou policajti daji, o tom, ze to bylo spatne, nikoho nepresvedcis.
Neznalost zákona neomlouvá ani občana natož vrcholného představitele složky, která má dbát na dodržování zákona.
Sorry, všichni kritizujete, ale to co je tam napsáno o vybavení kola je v podstatě správně!
si nejdřív přečti daný zákon a pak mluv.
zákon znám. Napiš mě, co tady bylo napsáno navíc?
uz je to opraveny/doplneny..
Jo, je to v podstatě správně. Možná někoho zmýlilo a nevšiml si toho „doporučeno“. Tento často diskutovaný problém je taky řešen na stránkách KPO.cz v trafice.
Smekám před Královehradeckými empíky, dopoledne si všimnu chyby na jejich stránkách, píchnu svoje výtky na toto diskusní fórum a během pár hodin je chyba odstraněna, aniž by museli být přímo upozorněni.
Pro ty, co neviděli dopolední verzi – scházely tam poznámky povinná/doporučená výbava a odkaz na přílohu č. 13 k vyhl. 341/2001 Sb.
Tak pánové a dámy, kdo z Vás patří k místním četníkům?
Například já, místo řečnění, jsem jim poslal mail s odkazem na správný předpis.