• carmine

Vsimnul sem si, ze se mi stále vic zasroubovavaji pedaly do klik a uz mi ta hrana, co je za zavitem, vydrela tak milimetrovou diru do klik. Dal sem tam podlozky, at to reje radsi do nich, ale sehnal sem jen 1mm silny, takze mam zase strach, abych nevyrval pedal z kliky. Jak to resite? Jestli s tim teda někdo mate taky problem.

0 0
    • Daf  

Ze se trochu omackaj kliky okolo zavitu je celkem normalni. Ja to teda neresim, protoze pedaly zas tak casto z kola nesundavam.

0 0
    • MartinXC  

U hliněných je to normální (tak po 5000km) , zvláš? když jezdíš silově.

0 0
      • jakub  

me napada neslo by tam prdnout trosku naky barvy aby se netocily( do toho zavitu) povolit to pak de kdyz je treba

0 0
    • Tomcat  

Je to normální. Vyrvat to bohužel můžeš. Pak teda nevim pro pedály furt sundaváš nebo to jen fur dotahuješ pokud jo, tak je ten závit špatnej o nějakou tu setinu menší (třeba kliky FSA na A-Gang AM + ty neznačkový pedály)

Jinak zadírání pedálu do kliky FSA to tšeba řeší ocelovou podložkou Thuvativ má ocelový výměný oko se závitem , CMP to samý.

0 0
      • carmine  

Pedaly skoro nesundavam ani nedotahuju.

(třeba kliky FSA na A-Gang AM + ty neznačkový pedály).. to si snad jasnovidec, presne to mam. Vyresi to ta podlozka FSA? Kde bych ji sehnal?

0 0
        • Tomcat  

Ne jasnovidec nejsem, bohužel AMko mám taky. Ty podložky tam totiž zapomněli dát (vymláceno ze Spacemana na SportPragu a taky ještě jiný drby o A-Gangu) už ve výrobě. Jinak sou součástí balení klik nebo pedálů . Mě se je podařilo koupit v bikeshopu a pak sem je měl taky v balení novej FSA klik. (Vokolka bych zmlátil ,ale to je jiná historka) . Jinak zkus železářství nebo mototechnu určitě tam nějakou alternativu budou mít. Podložky pokud už není pozdě, pomůžou.

0 0
    •  

666er for ever!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.