Mám na svém G.Fisherovi zadní náboj označený FH-M 470. Nevíte, do jaké řady Shimano patří (Alivio, Deore)? V katalogu jsem takový náboj vůbec nenašel. Díky.
Mám na svém G.Fisherovi zadní náboj označený FH-M 470. Nevíte, do jaké řady Shimano patří (Alivio, Deore)? V katalogu jsem takový náboj vůbec nenašel. Díky.
Si tipuju, ze nejbliz bude asi tomu Aliviu. Jestli je diskovy tak ho radi spis k Deorecku (ale proc?). Doufam, ze se ti s touhle informaci bude o hodne lepe jezdit.
Pozeral som na múdrej stránke http://www.fa-technik.adfc.de/…ler/Shimano/ ale ani tam som ten náboj nenašiel. Podľa toho čísla to vyzerá na Aceru.
to je takovej Shimano zmatek… Tyhle náby nepatří nikam:o) Ani do Alivka (jsou „výš“) a ani do deorka (jaou „níž“)… to asi zase nějakej japončík myslel hlavou…
A existuje i nejake pravidlo, ze lidi s Alivkem nemuzou predjizdet ty s deorkem? A ty co nemaji komponenty ze sad musi jezdit az na chvostu? :) Jako tomu rikam opravdovy problem.
to asi ne:o) Ale kdyz uz ta firma funguje v nejakejch kvalitativnich radach tak by se toho mela drzet ne?
Ja myslim, ze je to hlavne uplne burt. To oznaceni LX, XT atd. je jen pro laiky, aby se trochu snaz orientovali. Ale kdyz uz to mas na kole a vlastne i kdyz to vybiras nebo shanis nahradni dily je urcujici tohle oznaceni a je uplne putna jestli to nejaky manager zaradil do Alivka nebo Deorka. Ale mozna to nekomu s vedomim, ze ma vyssi radu rychlejc jede :)
tím závěrem s na to kápnul :o)