Zdar,mám možnost koupit yhle dvě vidle za dost rozumnou cenu a chtěl jsem se zeptat,která z nich bude lepší?Vím,že obě nejsou asi nic moc,ale beru to jako dočasnou variantu než budou peníze na pořádnou vidli(Sid,Skareb…?)
Zdar,mám možnost koupit yhle dvě vidle za dost rozumnou cenu a chtěl jsem se zeptat,která z nich bude lepší?Vím,že obě nejsou asi nic moc,ale beru to jako dočasnou variantu než budou peníze na pořádnou vidli(Sid,Skareb…?)
tak to by me zajimala ta rozumna cena, kdyz normalne tyhle stoji kolem 4–5 tisic a skareb comp stoji 6100Kc… kazdopadne byt tebou tak se na suntoura vyprdnu a dosetrim si na neco jinyho
no ono to zase tak hrozna vidle to neni… :-) ja mam S-RL a jde to…
SRL je myslim konstrukcne trosku ina ako Axon. Ale ked beriem ze u nas stoji D-Rl 3300SK tak to nemusi byt take zle..
jo je rozdil to mas pravdu… :-)
je tam dost velkej cenovej rozdíl…
Jestli ji koupíš za víc jak 3k, tak to nemá cenu. Jezdil jsem ji jednu sezónu a a muhu potvrdit to, jak na ně všichni nadávají. Dokud jsem nezkusil nic lepšího (M Black), tak jsem si říkal, že je v poho. Ale citlivost vidlice nulová. Pokud je málo nahuštěná, tak má akorát větší ponor, ale citlivost se nezlepší ani náhodou. Ta vidlice prostě moc nezobe, akorát se ponoří při brždění. Za ty prachy bych koupil radši Axela.
Faktem ale je, že jsem na ni za rok nemusel šáhnout (až na to, že ucházela, což vyřešila reklamace) a s tuhostí je na tom taky docela dobře.
Ad. tuhost… ja myslel, ze je rec o Axonu… jo ty to srovnavas s Blackem, tak to jo :))
No,cena by byla kolem dvou tisíc,spíš by mě zajímalo,ze kterou z nich bude míň problému.Beru to jenom dočasně,tak do konce sezony.
Měl jsem E-RL, do 14 dnů šla z domu, začala ucházet tak že jsem pumpoval každý den :-(
ber D-RL, je trosku citlivejsei nez ta vzduchova…
jo,to bylo dobry,mám nějakých 70 kg
no nevim, ja mam 80kg a vcera jsem ji zkousel a bylo to v pohode, mozna i na tech 70kg, ale zalezi na zvyku, preferencich a tak, taky muzu mit blby odhad…