Koukam na webik Shimana, sada XT 04 je uz jen na uchyceni koutouce systemem center lock?! Co tomu rikate?
Koukam na webik Shimana, sada XT 04 je uz jen na uchyceni koutouce systemem center lock?! Co tomu rikate?
Super ne? navlíkneš na to gumu a máš klasickou nábu, slíkneš gumu a máš kotoučovku.
Heh…todle mi nak unika – co je na tom super? Normalni kotouc na to nandas jedine pres adapter, kterej jsem ale jeste nikdy nevidel :o)) a je to ve vysledku tezsi – celkove – videli ste nekdo nekdy urvanych 6 sroubu kotouce???
A ty si to nekdy videl?
6 urvanych sroubu nikdy…to snad neni ani pri teto predimenzovanosti mozny…
No prave ale ten center lock nevim nevim
Ale v Shimanu vi.. :-D
Jo vymysleli dalsi zpusob jak tahat z lidi penize:(
Nejlepe se tak vytahuji penize, kdyz se vymysli nekompatabilita s ostatnimi systemy. I kdyz je treba kvuli necemu lepsi jinej system, pro zakaznika je lepsi kompatabilita. Taky si tohle nemuze dovolit mala firma, musi mit hodne velky podil na trhu. Jo, a dalsi dobra finta je nechat si neco patentovat pokud mozna hodne zesiroka.
No novinka… Sram to ma od roku 2001. Ale nahodis nanho normalny kotuc, nie ten Sh. bastard
Ja bych rekl jeste driv, ale to je jedno :)…
Akurat, ze sa tu niekto stazoval, ze kupil SRAM naboj bez adapteru a teraz nemoze adapter zohnat. Ale to nie je moj problem. Ja mam adapter a V-brzdy. Investicia do buducnosti :)
A jak to asi casem dopadne se Shimanem???
az tak krute bych to nevidel…
Mne sa to celkom paci. Nemusis sa trtkat so 6timi sroubami, dotiahnes jednym klucom a je to. Jedina nevyhoda je nekompaktibilita. A je fakt, ze väcsina drahych bicyklov ma Crossmaxy, takze zostane tato novinka trochu v ustrani.