shanim zkusenosti – prosim menil jste si nekdo baterii v prijimaci doma sam?
po otevreni se zda, ze to nebude zase az takova legrace
dik
shanim zkusenosti – prosim menil jste si nekdo baterii v prijimaci doma sam?
po otevreni se zda, ze to nebude zase az takova legrace
dik
Nech si to udelat v servisu. Pri vymene baterky se meni zaroven i tesneni a dela se tlakova zkouska. Jinak si myslim, ze na samotne vymene baterky nic neni, ale je to s rizikem ze ti to pak nebude tesnit.
ja vim, ale postou tam + cas nez to udelaji + postou zpet = dva tydny kdyz to dobre pujde :(
No je fakt ze ja to do servisu zas tak daleko nemam, takze se akorat telefonicky domluvim a mam to na pockani. Ale i tak dva tydny bez tepaku se da vydrzet. Horsi by to bylo mit dva tydny v servisu kolo…
Zavolal jsem jim, dohodl se na rychlé poště a 3. den jsem měl doma. Akorát to stálo asi 600 Kč.
U Šáchy v polarshopu je to na max 3 dny…
nechal jsem si to meni v hodinarstvi (model 710). baterku musel objenat (byla druhy den), protoze je hodne velka a nestandartni. Vymenil a nechal jsem si provest tlakovou zkousku (vydrzely do 3 ATM) a stalo mne to ca 180kc
Měníte ji někdo doma? Je v tom nějáký háček, že za to chtějí tolik peněz?
Doma jsem nemenil. Nechavam to na servis, kdyz uz jsem do toho vrazil takovy prachy tak me ty za vymenu uz nezabijou.Stoji to vis kvuli cisteni, tesneni, tlakove zkousce a taky za znackovy servis :)
To máš pravdu, chápu tvůj přístup, ale říkají si za to 380,– s poštovnym tam a zpět jsem skoro na 500,–. Vzhledem k tomu že baterie stojí ±50 mi to přijde dost, navíc vzhledem k tomu že jsem ho (S720) koupil za 3500 a baterie vydrží max. rok a něco se to prodraží.
Skutečně to nikdo doma nemění? Moc prosím o knowhow:-)
Mám S725 a naposledy som menil batériu sám, akurát bol trochu problém ju zohnať, ale nakoniec jeden hodinár ju mal, aj keď trochu drahšie, ako som našiel na net-e. Práve kvôli času výmeny v servise som to skúsil sám, predtým som posielal do servisu, poslali aj vymenené tesnenie, ktoré bolo celkom zachovalé a tak som sa rozhodol, že každú druhú výmenu budem robiť sám. Pri výmene nie je žiadny problém, jednoducho som rozšruboval zadnú časť, očistil čo sa dalo a vymenil batériu. Celý minulý rok, ktorý nebol najsuchší som nemal žiadny problém, prvá batéria mi vydržala 2,5 roka, uvidím koľko vydrží teraz.
Ok, super, půjdu do toho. Já měl hlavně obavy ze zatěsnění čidla tlaku, nemohl jsem najít fotku jak to vypadá zevnitř, aby tam nebyla nějáká zrada.
Mě v servisu vždy vymenili s baterkou i těsnění. Proto ta cena. U levnýho tepáku, nebo staršího kousku co už není v záruce, bych si to vymenil sám. Jinak bych to nechal na servis.
nezkouseli jste nekdo menit baterky v cidlech kadence nebo rychlosti?
historie ;)
jstou tam 2 sroubky, vysroubujes, rozdelas, vymenis, a zasroubujes :)
nestudoval jsem to ale neni to zaletovane?? jo a nevite cislo baterky v 725 polaru??? vzal bych do zasoby…
nevim, osobne sem ho prodal drive, nez mi dosly baterky v cidlech :) ale je tu toho o to napsane dost, vcetne zvyseni vykonu prehozenim jumperu uvnitr… jecnak bude urcite vedet i cislo baterky :)
V Polaru je nejaka tlustsi – oznaceni si nepamatuju, v cidlech jsou CR2032 a vymena je o vysroubovani dvou sroubku, vytazeni tistaku z plastoveho obalu, vycvaknuti plisku, prehozeni baterky a opacne to za slozit. Dve minuty prace.
Napevno jsou baterky v novych cidlech WIND, kde se to resi vymenou celeho cidla kus za kus v servise.
Jo diky, jinak v tom sporttesteru je 600 mAh viz zde http://www.servis-polar.cz/…ik-to-stoji/ a baterku maji tady za 90 Kc http://www.polarshop.cz/…-cr2354.html
Dulezitejsi je oznaceni CR2354, podle ktereho ji koupis v kazdem obchode s fotakama a podobnyma vecma.
vim:) to jsem jen tak napsal ale nemusel jsem:)
Jasne, ja jen kvuli vyhledavani jsem plesknul oznaceni i primo sem, protoze za rok klidne nemusi ty linky fungovat.
:)