Kurnik nevíte někdo tu adresu? Celý e-shop byl laděný do takové kouřově tmavé a v tom plavaly xtr kliky,náby… :-) měly slušné ceny právě na to Šimáno a já je teď za Boha živého nemůžu najít :-) Tak díky jestli si někdo vzpomene za mně..
Kurnik nevíte někdo tu adresu? Celý e-shop byl laděný do takové kouřově tmavé a v tom plavaly xtr kliky,náby… :-) měly slušné ceny právě na to Šimáno a já je teď za Boha živého nemůžu najít :-) Tak díky jestli si někdo vzpomene za mně..
je to ono???
Na první pokus, díky!!!
Nemas zac :)
Znam jeste lepsi ceny, ale namaji tam to shitmano.. http://www.volny.cz/…_04/sram.htm
jj, ty znám. Ale na tom cyklovb mají Shimano tretry skoro o 1000Kč pod dop. MOC, tak mě to celkem láká…
No ten je docela dobrej, jen jaksi zapomíná aktualizovat své stránky.
Jak na zavolanou, zrovna jsem uvazoval o SH-R130 a nechtelo se mi nakupovat v krame za cenu prez 4300,– Diky
podivej se jeste na www.velohanak.cz Slevy
ty ceny nejsou az tak super, u nas v plzni maj treba LX hydry za 2990,– komplet a tady 3590,– nebo kazeta XT tady 1690,– u nas 1590,– normalne na kramu
a kde prosimte ? V hannahu to urcite neni :D
ten váš shop mě zajímá, prodávají i na netu?Jakou mají www stránku
E shop zatim co vim nemaj stranky nejaky jo ale ne moc aktualizovany chce to osobne nebo na mail jinak je to velo plzen
Ticho! Všechny vás zabiju!