Jáký jsou tydle pedály na xc uvažuji o jejich koupi ale pořád nevim
Jáký jsou tydle pedály na xc uvažuji o jejich koupi ale pořád nevim
Potřebuješ hodně dobré boty, Malá opěrná plocha, trochu problémi se stabilitou.
Mel jsem je cca 14 dni, pak bavrat k SPD. Ty vozim dost utazeny, takze se mi na slehacich zdala hrozne slaba pruzina (nejde stelovat). Byl nevyrazny prechod zapnuto/vypnuto, mel jsem pocit, jakoze z nich kazdou chvilu vypadnu. Taky se tam hned udelala vule… Jestli honis gramy , zvas tohle: www.shopacek.cz/bike/index.php?… nebo tohle: www.shopacek.cz/bike/index.php?…
Ahoj, ja je jezdim 3 roky a jsem maximalne spokojeny. Mel jsem spd a uz bych nemenil. Hlavne v blate jsou neprekonatelne. Tretra je volnejsi v bocnim pohybu, ale na to jsem si zvykl a problemy se stabilitou ja osobne nemam. Take jsem pri padu vzdy „vystoupil“. Na jare mi odeslo lozisko a v progresscycle mi kluci vymenili vsechna loziska (sada je jako nahradni dil) komplet na pockani.
Naprostý souhlas, mám je rok a bez problémů. Hlavně v blátě nebo ve sněhu není problém se zacvaknout, s tím nastavením si nejsem jistej, ale aspoň můžeš volit ze dvou úhlů vystupování (15 nebo 20 stupňů), když vyměníš pravý a levý kufr. Taky jsem se hlavně ze začátku párkrát složil a skoro vždy se vyply, aniž jsem věděl jak ;o) A rozhodně nemám pocit, že z nich vypadnu..
Jo ještě k přechodu: Zacvaknuto se ohlásí hlasitým klapnutím!
A navic ve 4 polohach (spd 2 polohy) !!! Mixery jsou k nezaplaceni !!!
Svitava je řeka řek!