rozmýšlím se mezi TIME A.T.A.C XS;Shimano SPD-M 959 nebo šlehače Crankbrothers egg beater s,Nebo napište jaké by ste doporučili vy, tak do 3500,–
rozmýšlím se mezi TIME A.T.A.C XS;Shimano SPD-M 959 nebo šlehače Crankbrothers egg beater s,Nebo napište jaké by ste doporučili vy, tak do 3500,–
Ja bych dlouho nerozmyslel a sel bych do Time. Clovek si akorat musi zvyknout na vetsi uhel vystupovani. Shimana jsou taky dobry, ale v pohode staci ty M540. M959 je zbytecnej luxus. M540 vazi stejne a vnitrnosni maji taky stejny. Lisi se jen v povrchovce a napisem made in malaysia. Se slehaci jsou problemy na to jak jsou drahy a ani jejich bezkonkurencni vaha me nepresvedci je pouzivat.
asi pudu fakt do těch TIME ,nevíš jestli někde na netu je mají slevněné?viděl jsem cenu jenom na koloshopu 3370.-
Šlehače jsou fajnové, ale vyhni se volnému kamení. Zůžil bych to na Time a 959. V blátě jsou srovnatelně dobré. Z hlediska životnosti v kamení je 959 o třídu výš. Jen ta cena…
no právě kamenitých cest jezdím hodně ,takže si to ještě rozmyslím,dík za radu
Bral bych TIME
No teda pokud nejste snobisti, tak cena/výkon Shimano PD-M520.
hele v cem se tolik lysi pedaly za 900 a za 3500?
Ve značce.
Já jsem naprosto spokojen s Crankbrothers.
Jámj sem naprosto spokojen s TIME ATAC.
a co Ritchey WCS/Pro ? V3 popr V4
minulý rok jsem jezdil na crankbrothers a naprostá spokojenost. nemám sice možnost srovnání protože to jsou moje první nášlapy, ale neměl jsem nejmenší problémy s nacvaknutím ani s vycvaknutím. v bahně se nezanášej a údržba minimální.
TIME ATAC – bezúdržbové, spolehlivé – neměnil bych.
já bych šel do pointú s titanovou osou,koukni se někde na netu,váha 270g.na netu je sice cena 4800kča,ale jdou za těch 3500kč sehnat.
Co ja viem, chytali Time vakel na novych modeloch. Ci uz na loziskach al. na pruzinach.
Nevím jak nové modely TIME, ale na mých TIME ATAC je malý vakl od začátku – asi je to dáno typem ložiska. Důležité je, že se po 4000 km vubec nezvětšil. Je to snad jediný komponent na biku, o kterém z hlediska údržby vůbec nevím.
Mam time atac world champion(už se nevyrábí) už strašně dlouho a naprostá spokojenost…vypadaj jako když prošli válkou ale vakl a nějaký neduh zatím nic. A pomohli částečně aj od bolesti kolen.příště bude zase time.
Vozím druhým rokem Crankbrothers a musím konstatovat, že díky nim zmizela bolest v kolenou. Původně jsem chtěl koupit šlehače které vyrábí Look protože ty mají údajně uložení na dvou průmyslových ložiskách, ale zatím s kombinací 1 průmyslové x 1 kluzné, kterou používají Crankboss nemám nejmenší problém. Zvyk je asi fakticky železná košile a tak teď bych se osobně rozhodoval jenom mezi Time a Crankbrothers. P.S. volných kamenů jsem pár potkal, ale k vyhození tretry z pedálu zatím nikdy nedošlo. Mám holt asi kliku.