Myslíte, že je to vhodná velikost silničky na moji postavu, nebo byste raději zvolili velikost 60cm? Díky, Adam.
Myslíte, že je to vhodná velikost silničky na moji postavu, nebo byste raději zvolili velikost 60cm? Díky, Adam.
mam 188 a pred chvili jsem si 58 objednal
Díky!
Tak to ale ještě nemusí znamenat že mu bude dobře nebo že bude dobře Tobě, nezáleží přeci jen na výšce člověka, ale na délce nohou a délce rukou, délce trubu.
trubu především :DD
A něco k věci by nebylo?
ztracis humor ;-)
Snažím se.
Že to slyším zrovna od tebe ;-))))
Protože se snažím aby tady nebylo tolik balastu, tak bys mohl začít taky. Člověk vždycky musí začít u sebe.
Asi tak :-) Ja to mel vyzkouseny ze takle velky kolo mi vyhovuje, ale kdyztak to doladi predstavcem a sedlovkou…Jesli neni extra atyp tak by to melo bejt oukej
z informací které s dal se nedá vyvěštit bohužel ani kulové, takže tak může to být OK a nemusí
mam 188cm a vozim 56cm ram a vyhovuje mi vetsi bych nechtel… ale nejsem silnicar…
Ta merida je 56 ?
realna delka sedlove trubky je 56cm…
No ja to beru tak ze velikost ramu ktery si vybral pozadovany jedinec je 58. To jak je dlouha realne sedlova roura je vicemene burt. Podle me v dnesni dobe to cislo spis znamena efektivni delku, popripadne efektivni vysku ale real moc ne…aby se v tom cert vyznal
to číslo 58cm právě znamená kulové, a u různých výrobců se dost liší.
Takže bez znalosti toho co to 58 znamená fakt jedině věštit
No přesně tak jsem to myslel, jesli to vyznělo jinak tak se omlouvám, ten zaver to mel potvrdit :-)