Ahoj, uvažuju si pořídit novy kolo. Celkem se mi líbí Superior RX630, vypadá dobře a je dobře vybaveny. Tak jaké máte s krosovými koly Superior zkušenosti? Dík všem:)
Ahoj, uvažuju si pořídit novy kolo. Celkem se mi líbí Superior RX630, vypadá dobře a je dobře vybaveny. Tak jaké máte s krosovými koly Superior zkušenosti? Dík všem:)
Rozhodně doporučuju ! Příjemný lehký rychlý cross s aeroprofilem rámu, který se obejde bez sedlové objímky a s vidlicí olej-pružina (i když suntour teda není můj favorit). Cena je odpovídající, ale bude třeba si pospíšit, protože pokud vim, tak jeho bratříčci (610 a 620) už nejsou skladem. SUPERIOR se letos prodal opravdu rychle.
No já mám vyhlídlou rx 630ku, ale nevim jestli jí vzít až příští rok, pac můj bike ještě něco ujede. Jak to vypadá se Superiorem na příští rok (2006)? Budou lepší nebo dražší?
Budou lepčí a budou dražší. Informace mám zatim velmi kusé a co se crossů týče tak nevim nic. Já osobně budu teď po prázdninách kupovat 929ku, ale model 2006 kterej už bude s hydraulickýma kotoučema, páč ho potřebuju na zimu. No a za rok už bych to viděl na 650ku jako že lehounkej luxusní cross na léto. Superior teď podle mýho pude hodně nahoru (novej majitel, nová imige, nový produkty). Už se těšim až nám pošlou něco na testování :-)
Dík moc, a dražší o hodně? Ale asi bude stejně lepší počkat na příští sezonu, já bych to koupil ještě v zimě, byla by prý naka sleva:)
manzelka ma 650ku a jevi se mi dost dobre. taky cross za 30tis uz musi byt asi dobry. nevim jak jine modely, ale prekvapila mne sedlovka a riditka z karbonu. vidlice je dle mne taky dost slusna
Pravdu díš.
ale pridelat na tu ovalnou trubku zamek na detskou sedacku neni vubec snadne.
A povedlo se ti to? Já jsem Superior rovnou vyřadil z výběru právě pro ten aerodynamický tvar sedlové trubky, nebo? se domnívám, že tam držák sedačky připevnit nejde.
jo ten zamek tam je. stalo to 400Kc – nechal jsem si to delat v autodilne z duvodu tepelneho vytvarovani tech ocelovych objimek (nechtel jsem to udelat pouze za studena kvuli pevnosti porp. moznemu prasknuti). Taky musely pouzit nove objimky (nerez ocelove pasky), protoze ty origos byly kratke.
Pořídil jsem cross http://www.galaxy-bike.cz/galaxy.php?… Jsme s ním dost hodně spokojen – geometrie se mi jeví skvělá i na prudkém stoupáku se nezvedá a jezdím i těžší terény (tam jen často lepím :-( ) Vidle se mi zdá taky ucházející – zatím 960 Km a vše v pohodě. Co si myslíte o kolech Galaxy?
Nikdy sem to nejel, ale nezdá se mi to jako příliš sympatickej bajk. Je dost těžkej, vidlice Suntour elastomer, geometrie a design nejsou příliš zajímavý. Jukni na Twister Icon.
Každopádně: PROTI GUSTU…
Odpus? nedochudčeti – kde hledat Twister Icon?
http://www.twister-bike.com/kola.php?… a prodávají ho např. na cykloshop.cz.
Díky za typ – koukám a když porovnám http://mujweb.cz/…kolo-por.gif zkouším jak je to s tou geometrií – asi není nijak originální. Vytažené obrázky výrobců ukazují dvě rozdílné velikosti a tak jsou rozdíly především tam – inu co se dá čekat od první koupené seriovky – až budu stavět kolo z komponentů tak to bude jiný maso.